Újra kellett éleszteni a magyar énekes 7 hónapos kislányát

Weisz Viktor könnyek között vallott a megrázó élményről.

2017. október 12. 13:15

A cikk folytatása...Friss hírek
Bikinivel búcsúzik Görbicz Anita A válogatottól visszavonuló kézis klasszis ünneplésén kedvenc énekese, D. Nagy Lajos is ott lesz a Bikini slágereivel.
Fásy ügyvédje a felfüggesztett börtönről: Egy rossz pillanatában elvállalt valamit Rosszul kezdődött Fásy Ádám és Seffer István plasztikai se­bész hete: ítéletet hirdetett a Fő­városi Törvényszék, elítélte többek között őket is az úgynevezett ős­sejtbotrányban, amely már 9 éve tart! A vádlottakat em­be­­ri test tiltott felhasználásának és emberen végezhető kutatás sza­­bályai megszegésének bűntette mel­lett többrendbeli csalás bűntet­té­ben találták bűnösnek.
Bosszú áldozata lett a diákjával szexelő kadarkúti tanárnő Beteg férje még élt, mikor elkezdődött a kapcsolata a 15 éves diákjával.
VV Fanni édesanyja: Üres urnát nem akarok eltemetni Lányuk halálhíre után teljesen összetört a Novozánszki család. Az egykori valóságshow-szereplő édesanyja szeretné végre szülôvárosában eltemetni a lányát.
Horoszkóp: December 12., Szerda Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat december 12-én is!
A Wall Street farkasa - vasárnap 22.00 Ajánló - Szereplők: Leonardo DiCaprio, Matthew McConaughey, Jonah Hill, Jon Favreau, Margot Robbie, Rob Reiner, Kyle Chandler 

Top hírek:
A magyar színész kamerák előtt alázta meg barátnőjét - A nő kiadta az útját Pintér Tibor útját a Celeb vagyok miatt kiadta a barátnője.
Így még senki nem fújt hóspray-t az ablakra: hihetetlen téli illúziót varázsol Mintha hólepte utcákon járnál, pedig nem is esett. Hogyan lehetséges?
Luxus Vivien sármos apja a testvérének néz ki - Nagyon fiatalos Vasvári Vivien megmutatta, hogy néz ki az édesapja.
Veszélyes lehet a sült krumpli Veszélyes lehet a sült krumpli, ugyanis a sütés során úgynevezett akrilamid keletkezik, ami akár rákot is okozhat. De akrilamid lehet a lángosban, csipszekben, péksüteményekben, kekszekben, gabonapelyhekben és minden olyan szénhidrátot és fehérjét is tartalmazó termékekben, amit magas hőmérsékleten sütnek.
Mi ért véget 1896-ban? 1895! - Gyerekek dolgozataiból szemezgettünk Zseniális, milyen válaszok születnek néha a dolgozatokban, és ami a legszebb, hogy minden válasz teljesen helytálló.
Hátrasimította a szőnyeg szálait a nő: látványos kép rajzolódott ki az anyagból A japán művésznő különleges módon, vászon és ecset nélkül fest.