Középiskolások pénzügyi tudását mérik össze

Ötödször rendezik meg a PénzSztár versenyt.

2017. október 12. 16:52

A cikk folytatása...Friss hírek
Vasárnapig kell megalakulni a választási bizottságoknak Vasárnapig kell megalakulniuk az országgyűlési egyéni választókerületi választási bizottságoknak mind a 106 egyéni választókerületben, a bizottságokba a választott tagokon túl a jogerősen nyilvántartásba vett jelöltek is küldhetnek delegáltakat
16 évet kapott a New York-i nő, aki megölt kisbabájával a táskában shoppingolt a Victoria's Secretben Az eset idején az elkövető mindössze 17 éves volt.
Fidesz: a szocialisták eltörölnék a rezsicsökkentést A szocialisták 2013 óta rendszeresen támadják a rezsicsökkentést, és ha rajtuk múlna, eltörölnék - közölte a Fidesz-frakció szombaton az MTI-vel
A jövő héten mínusz 20 fok is lehet Szombat estétől több napon át nem emelkedik 0 Celsius-fok felé a hőmérséklet, éjszakánként országszerte mínusz 10 fok alá hűl a levegő – hívta a fel a figyelmet a meteorológiai szolgálat pénteken Facebook-oldalán
KMKSZ: A magyar ellenzék gyűlöletkampányt folytat A Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség (KMKSZ) választmánya szombati beregszászi ülésén nyilatkozatot fogadott el, amelyben felháborítónak nevezi és elítéli a magyarországi ellenzéki pártok által indított „gyűlöletkampányt, melynek kereszttüzébe a határon túli magyarok kerültek”
Felmondott a kórházban a csecsemősztály utolsó orvosa, lemigránsozták A sátoraljaújhelyi kórházban orvoshiány miatt nincs csecsemőellátás, a kolléga megtalálta a felelőst.

Top hírek:
Renáta mesés házasságot hagyott ott Berkiért Hatmilliós Szent István-bazilikai esküvőn mondott igent másfél évvel ezelőtt Katona Renáta a férjének. T. Attila ezután is királynői életet biztosított imádott feleségének, aki most Berki Krisztián oldalán találta meg az igaz szerelmet. A soha nem tapasztalt érzelmeken Hódi Pamela csodálkozik legjobban.
Őrizetben a Rákóczifalván elkövetett gyilkosság gyanúsítottja Egy nap alatt elfogták a nyomozók a 25 éves helyi férfit.
Kampányhülye Megmondom, mi lesz. Bogarakat fogunk enni a mecsetek árnyékában. Ezt a hivatalosan is megkezdett kampányból tudom, arra az esetre nézve, ha az ellenzék győz.
Pályán a Renault 2018-as autója! Parc Fermé: Pályán a Renault 2018-as autója!
F1: keményen odavág az FIA a Mercedes időmérő-fölényének Nem lehet különbség a gyári csapat és a többiek motorjai között. Semmiben.
Először készült emlősállatról sejtatlasz sejtenkénti elemzéssel Először készült emlősállatról sejtatlasz sejtenkénti elemzéssel: kínai tudósok az egér sejtjeit térképezték fel sejtenként végzett DNS-elemzéssel.