A sors útjai - 76. rész

Amelia próbál segíteni a lányán de Fernanda nem tud megbocsájtani az édesanyjának. Pedro váratlan segítséget szerez, egy ügyvédet, Felipet. A tárgyaláson elszabadulnak az indulatok.

2017. október 12. 17:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Massa megmagyarázta a feltartást Felipe Massára a Red Bull istálló és szurkolói is megharagudtak, hogy közel fél körön át feltartotta Max Verstappent a futam hajrájában. Így a maradék esélye is elszállt egy támadásra a győzelemért.
A sors útjai - 73. rész Luis egy fürdőbe csalja el Marissat Isabella segítségével, mert tudja, hogy a betegsége így gyorsabban súlyosbodik. Leopoldot letartóztatják és Andrea bármit megtesz, hogy segítsen a szerelmén. Fernan...
A Red Bull tanácsadója berágott Massára, és visszavonultatná Noha büntetést nem kapott érte, Felipe Massa egyértelműen feltartotta az éllovasokat a Japán Nagydíj végén - kihúzva a gyufát az energiaitalosok F1-es tanácsadójánál, Helmut Markónál.
Massa: Pont, mint a 2006-os pole-köröm Bár az eredménylista 9. helyén viszonylag feltűnésmentes maradt, Felipe Massa egyik legjobb időmérő edzésének nevezte a suzukait, ami az ehhez szükséges autóban talán első rajthelyet is érhetett volna...
Felipe Massa szeretné tudni, terveznek-e vele még a Forma-1-ben Felipe Massa nem cicózik, még érez magában annyit, hogy 2018-ban is a Forma-1-ben legyen.
A háromszoros győztes javítana a tavalyi évhez képest Három futamgyőzelmet is aratott korábban Suzukában a Williams istálló, az utóbbi években azonban kevés sikert ért el. A tavalyi kettős pontszerzést túlszárnyalnák, főleg Felipe Massa rutinjára építve.

Tovább nőtt a mexikói áldozatok száma, 22 holttestet találtak Tovább emelkedett a mexikói földrengés halálos áldozatainak száma, már 366 holttestet találtak meg a két hete zajló kutatások során - tudatta kedden Luis Felipe Puente, a helyi polgárvédelem vezetője...
A sors útjai - 67. rész Pedro kijöhet a klinikáról és ameddig nem építi újjá a házukat, Javiernél fog lakni. Isabella újabb kísérletet tesz Fernanda és Carlos szétválasztására. Azt hazudja Carlosnak, hogy Fernanda megcsalja ...
Hamarosan eldől Massa jövője Felipe Massa egyszer már elbúcsúzott az F1-től, most azonban úgy érzi, még egy évet szeretne maradni a Williamsnél. A döntés jelenleg viszont nem csak rajta múlik.
Di Resta kivárásra játszik A brit versenyző a Hungaroringen szinte a semmiből kapott lehetőséget Felipe Massa helyettesítésére. Di Resta akkor tökéletesen helyt állt, és nem adja fel az F1-es visszatérést.
A sors útjai - 63. rész Carlos továbbra is várja Javier döntését, hogy folytathatja e a karrierjét vagy fel kell, hogy hagyjon orvosi pályájával. Fernanda nem kér az anyja által neki járó gazdagságból, csak Pedro miatt aggód...
Tovább nőtt a mexikói földrengés halálos áldozatainak száma A helyi katasztrófavédelem vezetője, Luis Felipe Puente csütörtökön már 286 halottról tájékoztatott.