A sors útjai - 76. rész

Amelia próbál segíteni a lányán de Fernanda nem tud megbocsájtani az édesanyjának. Pedro váratlan segítséget szerez, egy ügyvédet, Felipet. A tárgyaláson elszabadulnak az indulatok.

2017. október 12. 17:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Stroll megsértette Massát? A tavalyi szezonban végig arról szóltak a hírek, hogy Felipe Massa segíti Lance Strollt. A kanadai legutóbb azt mondta, hogy semmilyen segítséget nem kapott Massától, aki erre reagált is.
Amikor a brazil himnusz volt a sláger Felipe Massa visszavonulásával nem maradt brazil pilóta a Formula-1-ben. Nagyon rég játszották a brazil himnuszt a dobogón, pedig Ayrton Senna idején egyszer elképesztő sorozatot láthattunk.

Friss hírek
"Szörnyetegből" szépségek: előtte-utána fotókon szenzációs átalakulások Rút kiskacsáknak csúfolták őket, de ezek a képek bizonyítják, hogy már nem azok...
Szuper fekvőtámasz variációk a szép, tónusos karokért - Fotókkal Dobd fel az edzést!
A jövőből üzenik: 2019-ben kitör a harmadik világháború! Bolondnak nézi az internet népe azt a férfit, aki azzal állt elő egy YouTube-ra feltöltött videóban, hogy ő bizony a jövőből érkezett, 2043-ban született, így értékes információi vannak azzal kapcsolatban, hogy mi is vár hamarosan az emberiségre írja a Mirror. A Michael Phillips névre hallgató időutazó többe között azt tudni véli, hogy 2019-ben kitör a harmadik világháború.
Szibériai hideghullám időjárás-jelentés, 2018. február 24., szombat ...
Farkas testvérek érkeztek Miskolcra Farkas testvérek érkeztek a Miskolci Állatkertbe. Egy nőstény és egy hím csatlakozott a már ott élő nőstényfarkashoz. Pár hét beszoktatás után elfogadták egymást, így most már a látogatók is megnézhetik őket, van, aki kifejezetten a farkasok miatt ment most el az állatkertbe. ...
"A jobbik korrupciós ügye" A hódmezővásárhelyi Jobbik közéleti korrupciós ügye a K'art ügy Szabó Bálint szerint. A károsultakat védő ügyvéd szerint a K'art cégcsoport ahelyett, hogy kifizette volna az alvállalkozói, a helyi Jobbikot finanszírozta. Akkori listavezetőjükön, Kendi Imrén keresztül százmilliós összegek kerültek a Jobbikhoz.

Massa fél, hogy nem lesz több brazil F1-es Felipe Massa a 2017-ben vonult vissza a száguldó cirkuszból, és ő volt hazája utolsó pilótája a mezőnyben. A Williams egykori versenyzője attól tart, mostanában nem kerül ki Brazíliából fiatal F1-es.
A Cadillac nyerte Daytonát, Alonsóék a 38. helyen zártak Fittipaldi unokaaöccse győzött, a korábbi F1-es Felipe Nasr dobogón végzett, Ferdinand Habsburg és Paul di Resta is erős versenyt futott a királykategóriás sztárok, Fernando Alonso és Lance Stroll az...

Top hírek:
Renáta mesés házasságot hagyott ott Berkiért Hatmilliós Szent István-bazilikai esküvőn mondott igent másfél évvel ezelőtt Katona Renáta a férjének. T. Attila ezután is királynői életet biztosított imádott feleségének, aki most Berki Krisztián oldalán találta meg az igaz szerelmet. A soha nem tapasztalt érzelmeken Hódi Pamela csodálkozik legjobban.
Drágám, add az életed! - I. évad 5. adás 1. rész Eldől, kié lesz a hét macsója cím, de addig még négy minden eddiginél embert próbálóbb feladat vár a férfiakra. Az első feladatban Hujber Ferinek rekeszekkel kellett megküzdenie a magasban, hogy kiderüljön, kik juthatnak tovább a döntőbe.
Fűszeres, ragacsos sült csirke sörös páccal megbolondítva - Omlós, szaftos, és hihetetlenül finom Olyan gyors, könnyű receptet keresel, ami után mindenki megnyalja mind a tíz ujját? A sörös, mézes pácban érlelt csirke pont ilyen!
Korda György már nem szeret kimozdulni otthonról - Csak erre az évre mer tervezni előre Korda György feleségével csak erre az évre tervez előre, mert sosem lehet tudni, mit hoz a jövő.
Elmondhatatlanul ronda ételfotók - Ezen nevet ma mindenki Sütni-főzni nehéz... De ennyire?
Ettől a fotótól leesik az álla: Tilla kigyúrta magát! "Egy kis péntek esti durrantás" - írta fotójához a műsorvezető, amin durva karizmokat mutatott. Ennek fele sem tréfa, Tilla keményen kigyúrta magát. Ez az utóbbi hetekben történhetett, hiszen a Sztárban sztár+1 kicsi alatt még nem repedt szét rajta a zakó. Ezen a képen viszont jobban hasonlít Kamarás Ivánra, mint korábbi önmagára.