A kormány ismét üzent a nyugdíjasoknak

Magyarországon több mint 2 millió nyugdíjas honfitársunk él: fontos, hogy tudják és érezzék, számítunk rájuk, és gondoskodunk róluk mondta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter a II. kerületi Senectus Idősek otthona jubileumi ünnepségén.

2017. október 12. 17:43

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A kommunista rendszer áldozataira emlékeztek Akkor is emlékeznünk kell a kommunizmus tetteire, ha az fáj; ezzel nemcsak nemet mondunk a rémuralomra, de tisztelgünk is az áldozatok előtt mondta Varga Mihály.
Varga Mihály: a fájdalom ellenére is emlékezni kell Akkor is emlékezni kell a kommunizmus tetteire, ha az fáj, mert így lehet méltóképpen tisztelegni a rémuralom áldozatai előtt - jelentette ki a nemzetgazdasági miniszter.
Varga Mihály mellett a Jobbik jelöltje sem ment el a vitára élőben itt követheti A Közös Ország Mozgalom több izgalmas körzetben rendez vitát, amelyre a fideszes jelölt nem megy el, Soros György miatt.
Varga Mihály alighanem saját magán kezdi a kőkemény felelősségre vonást a lesújtó korrupciós jelentés miatt Nem lennénk most Varga Mihály helyében. A miniszter alaposan kiosztotta szocialista elődjét, amikor a 47. helyre csúsztunk vissza a Transparency korrupciós listáján. Most már a 66. helyen vagyunk.
Varga Mihály: Hazánk az uniós átlag fölött és a V4-es országok között is kimagaslóan teljesít Varga Mihály elmondta: hazánk gazdasági növekedése nem csak az uniós átlagot múlja felül, hanem a visegrádi országok között is kiemelkedő helyen állunk.
Európa demográfiai problémáira nem a migráció a válasz Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter többek között Európa helyzetéről, valamint Magyarország munkaerőpiacáról beszélt a Széchenyi 2020 program foglalkoztatási projektjeiről szóló budapesti konferenc...

Azonnali hatállyal lemondott Varga Mihály, a Magyar Szörf Szövetség elnöke A KÉSZ Holding elnök-vezérigazgatója, akit 2017. februárban választottak meg újabb 4 évre a szervezet első emberének, délelőtt azonnali hatállyal távozott posztjáról közölte Kruchina Károly alelnök, ...
Varga Mihály: kimagasló teljesítményt ért el az építőipar 2017-ben Korábban soha nem látott mértékben, 29,6 százalékkal nőtt az építőipari termelés tavaly, ennek köszönhetően az ágazat akár 0,9 százalékponttal is hozzájárulhatott a GDP növekedéséhez.
Varga Mihály Szerbia uniós csatlakozását sürgette Szerbia fontos gazdasági partnere Magyarországnak, mielőbbi uniós csatlakozása pedig elengedhetetlen az európai integráció mélyítéséhez mondta Varga Mihály Zoran Djordjevic szerb munkaügyi, foglalkoz...
Varga Mihály: papírmentessé kell alakítani a NAV-ot A jövedelmet terhelő adók további mérséklése, az adónemek számának csökkentése és az adózási szabályok ésszerűsítése, egyszerűsítése mellett 2021-re el kell érni, hogy a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NA...
Egyre több magyar cég nyitna a német piacra Jubileumi, 25. évét kezdi a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara. A kamara elnöke példátlan sikertörténetnek nevezte az elmúlt negyed századot. Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter szerint a ma...
A legjobb példákat nézzük, hogy a legjobb példákká válhassunk Magyarország akkor válhat igazán sikeressé, ha az élet egyre több területét szövi át a bizalom légköre hangsúlyozta Varga Mihály nemzetgazdasági tárca versenyképességi konferenciáján.