Tűzvész Kaliforniában - Emelkedett a halottak száma

Több mint 600 ember eltűnt, 21-en meghaltak.

2017. október 12. 18:40

A cikk folytatása...Friss hírek
Kevin nélkül nincs karácsony, de itt egy mozi, ami 34 év után is hoz pénzt a szereplőknek A "karácsonyi történet" (A Christmas Story) amerikai-kanadai családi vígjáték 1983-ban jelent meg, és a "Reszkesettek betőrők" sorozathoz hasonlóan ma is gyakran szerepel a tévécsatornák ünnepi kínálatában. És még pénzt is hoz az egykori szereplőknek.
Brutális tömegbaleset történt Birminghamben, hatan meghaltak A rendőrség közleménye szerint a baleset helyszíne rendkívül felkavaró.
Cristiano Ronaldo: Remélem a Barca díszsorfalat áll majd a Real Madridnak A Real Madrid labdarúgócsapatának portugál klasszisa nagyot megy nyilatkozatok terén az elmúlt hetekben. Az ötödik Aranylabda elnyerése után például
God of War - Úgy tűnik, hogy Atreus nem egy egyszerű karakter lesz A legutóbbi fejlesztői videóban Kratos fiának háttértörténetéről tudhatunk meg néhány új információt.
Esélyük sincs kitörni a nyomorból az ország legolcsóbb utcáiban élőknek Az utóbbi években az ingatlanpiac szárnyalásáról, az árak emelkedéséről szólnak a hírek, legtöbbször az ország kiugróan drága lakásai kerülnek reflektorfénybe, a valódi luxus mellett viszont vannak...
Az Esmeralda sztárja nem bocsát meg a színésznőnek Laura Zapata, akit jelenleg az Esmeraldában láthatunk, lehetetlennek tartja, hogy kibéküljön féltestvérével, Thalia Sodi énekesnővel. Kapcsolatuk akkor romlott meg, amikor Laurát és egyik féltestvérét elrabolták, ő pedig később színpadra vitte a történetüket. Annyi sérelem van bennünk, annyi mindent mondtunk egymásnak, nem hiszem, hogy valaha rendezni tudjuk a viszonyunkat.

Felkészültek a legrosszabbra a kaliforniai magyarok Megállíthatatlanul tombol a tűzvész Kaliforniában, és ez az ott élő magyarokat is érinti. Az M1 Aktuális csatorna munkatársainak sikerült több ott élő honfitársunkat elérni. Azt nyilatkozták: felkészü...

Top hírek:
Hogy kerülnek az Országház kéményei egy érdi családi házra? Teljesen tanácstalanul állunk a képpár előtt.
Orbán bemutatta az egymilliomodik külhoni magyart A miniszterelnök a Facebook-oldalán posztolta a nagy hírt.
Tarlós bátran megdicséri Lázárt és orbánozik egyet a végén Tarlós István büszke harcos, aki legszívesebben árnyékokkal küzd.
Egyiptom négy napra megnyitotta Gázai övezettel szomszédos rafahi határátkelőt Utoljára november 18. és 20. között volt nyitva az átkelő, három napra.
Orbán a ringben! Elképesztő pénzeket nyúltak le a magyar adófizetőktől, és most már ki kell mondjuk, hogy ezért ülni fognak! Orbán: Boldog karácsonyt!
PlayerUnknown's Battlegrounds - Több mint 1 millió játékos 48 óra alatt Alig néhány napja jelent meg a Battle Royale játék Xbox One-ra, máris átlépett egy fontos mérföldkövet.