Elbontják az elfeledett metróállomást Kőbányán, park lesz a helyén

Egykor még a 2-es metró egyik ágának végállomását tervezték a Kőbánya központjában található Liget térre. Az aluljáró részben el is készült, de a metró sosem ment Kőbányára. Az aluljáróhoz kapcsolódó szolgáltatóházat most elbontják, hogy parkot építhessenek a helyére tudtuk meg az önkormányzattól.

2017. október 12. 18:50

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
“Itt milliárdokat lophatnak, de a szegény emberektől elveszik, amije van” Egy házaspárt két kisgyermekkel azért lakoltattak ki Kőbányán, mert a felvett 5 milliós hitelükből lett 30 milliós tartozásukat nem tudták törleszteni.
Hősök nélkül Közbiztonság, gettó Kőbányán Olyan még nemigen történt eddig Magyarországon, hogy egy hónapon át felfegyverkezett rendőrök védték volna egy villamosmegálló nyugalmát. De most rákényszerült a rendvédelem, hogy kivonuljon a Készenl...
Sikerrel mutatkozott be a Liget Budapest Projekt Münchenben Sikeresen szerepelt a Liget Budapest Projekt és a hozzá kapcsolódó Smart Liget rendszer Európa legnagyobb ingatlanos rendezvényén, a müncheni Real Expo Budapest standján október 4. és 6. között., ahol...
1 milliárdért reklámozza Rogán szomszédja a Liget Projektet Jól alakul ez a hét Csetényi Csaba cégeinek.
Városliget projekt: Valódi sztárépületek és parkok épülnek majd Megújul a Vakok Kertje a Városligetben, ezen kívül közösségi zöldövezetté alakul a Kós Károly sétány, és új kutyafuttatók várják majd a házi kedvenceket és gazdáikat. A program részleteit Európa legje...

Középpontban a magyar építészet Megújul a vakok kertje. Közösségi zöldövezetté alakul a Kós Károly sétány. Új kutyafuttatók várják a házikedvenceket és gazdáikat. A Liget-projekt részletei Európa legjelentősebb ingatlanpiaci vásárán...
Liget-kiadványcsomagot nyerhetnek a hazai és határon túli, bejegyzett civil szervezetek A Liget Műhely Alapítvány pályázatot hirdet hazai és határon túli, bejegyzett civil szervezetek számára.
Új metrómegállót terveznek a Hungária körútnál A Liget-projekt nyomán felújítják a kisföldalattit és egy új megállót is terveznek írta a Világgazdaság.
Egy vágányon már járnak a vonatok a Nyugati és Kőbánya-Kispest között
Gyakornok jelentkezése az alapítványi munkába A Liget Műhely Alapítvány gyakornokokat keres, akik aktívan részt vennének az alapítvány munkájában.
Münchenben mutatkozik be a Liget-projekt Budapest az eddigieknél nagyobb standdal vesz részt a világ egyik legjelentősebb ingatlanpiaci szakkiállításán.