Jogos volt a betegállomány, hogy műtött kutyáját ápolhassa

A bíróság szerint ez igenis komoly családi és személyes oknak" minősül.

2017. október 12. 19:41

A cikk folytatása...Friss hírek
Keresztény templomban ölt a merénylő Pakisztánban Legalább öt ember meghalt és több mint kéttucatnyian megsebesültek vasárnap egy délnyugat-pakisztáni keresztény templom elleni öngyilkos merényletben.
Emelkedő forgalomban erősödött a BUX a héten Emelkedő forgalom mellett erősödött a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe a héten, pénteken a BUX 38 657,37 ponton állt, ami az előző heti záró értékénél 424,81 ponttal, 1,11 százalékkal magasabb.
Öngyilkos merénylet egy pakisztáni keresztény templomban Öt embert halt meg.
St. Martin koncertjegyekkel járult hozzá a Jónak lenni jó! akcióhoz Ma egész napos műsorfolyammal várja a felajánlásokat a közmédia.
Bátorságpróba: Rozina elájult, Gabo bepisilt bungee jumping közben Ez volt az egyik legfélelmetesebb bátorságpróba.
Négy magyar is döntős időt úszott ugyanabban a versenyszámban az Európa-bajnokságon De a szabályok szerint csak ketten lehetnek ott a fináléban.

Top hírek:
Hogy kerülnek az Országház kéményei egy érdi családi házra? Teljesen tanácstalanul állunk a képpár előtt.
Orbán bemutatta az egymilliomodik külhoni magyart A miniszterelnök a Facebook-oldalán posztolta a nagy hírt.
Tarlós bátran megdicséri Lázárt és orbánozik egyet a végén Tarlós István büszke harcos, aki legszívesebben árnyékokkal küzd.
Egyiptom négy napra megnyitotta Gázai övezettel szomszédos rafahi határátkelőt Utoljára november 18. és 20. között volt nyitva az átkelő, három napra.
Orbán a ringben! Elképesztő pénzeket nyúltak le a magyar adófizetőktől, és most már ki kell mondjuk, hogy ezért ülni fognak! Orbán: Boldog karácsonyt!
PlayerUnknown's Battlegrounds - Több mint 1 millió játékos 48 óra alatt Alig néhány napja jelent meg a Battle Royale játék Xbox One-ra, máris átlépett egy fontos mérföldkövet.