Végleg megszűnhet a perverz férfiak uralma - A Harvey Weinstein-ügy tanulságairól

A nőket erőszakoló producer ügye ráébreszthet pár fontos dologra. Ahogyan Harvey Weinsteinnel bántak, annak lehet örülni, de azért van itt pár kellemetlenebb körülmény is.

2017. október 12. 19:56

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Jennifer Lawrence: Harvey Weinstein olyan volt nekem, mint egy apa A színésznő Oprah Winfrey-nek beszélt, hogy ő miként ismerte a botrányba keveredett hollywoodi producert.
Újabb komoly vád Harvey Weinstein ellen Állítólag bezárt egy színésznőt egy fürdőszobába, és csak akkor engedte ki, ha kézzel kielégíti.
Jelentkezett vevő Harvey Weinstein volt cégére Egy amerikai üzletasszony tett ajánlatot a The Weinstein Company produkciós cégre.
Paddington maci sem úszta meg a zaklatási botrányt Egy medvével rövidebb lett Harvey Weinstein vállalata.

Szerepet ajánlott, majd megerőszakolta a színésznőt a producer Ismét emelkedett a hollywoodi producer, Harvey Weinstein áldozatainak száma: a most jelentkező áldozat ügyében az a különleges, hogy nem évtizedekkel korábban történt, hanem a közelmúltban. A színészn...
Ebbe a szexfüggőket kezelő intézetébe vonult be Harvey Weinstein és Kevin Spacey A CBS mutatta be azt az arizonai szexuális rehabilitációs központot, amelyben a szexuális erőszakkal vádolt Kevin Spaceyt  és Harvey Weinsteint is kezelik. Az alapító-tulajdonos, Patrick Carnes arról ...
Weinstein-botrány: Renée Zellweger szereposztó ágyon jutott munkához? Testét használva jutott előre Renée Zellweger állítják a színésznő kollégái bírósági vallomásukban. Ha ez igaz, annak köszönheti az Oscar-díját, hogy összeszűrte a levet Harvey Weinsteinnel.
Pamela Anderson is megszólalt a Weinstein-ügyben A színésznő szerint egyetlen nőnek sem kellett volna kettesben maradnia Harvey Weinsteinnel.