Végleg megszűnhet a perverz férfiak uralma - A Harvey Weinstein-ügy tanulságairól

A nőket erőszakoló producer ügye ráébreszthet pár fontos dologra. Ahogyan Harvey Weinsteinnel bántak, annak lehet örülni, de azért van itt pár kellemetlenebb körülmény is.

2017. október 12. 19:56

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Hillary Clinton és az Obama-házaspár elítélte Harvey Weinsteint Hillary Clinton, a demokraták volt elnökjelöltje, valamint Barack Obama volt amerikai elnök és felesége is elítélte a szexuális zaklatással és nemi erőszakkal vádolt Harvey Weinstein filmmogult cselek...
Gwyneth Paltrow és Angelina Jolie is előálltak: Harvey Weinstein zaklatta őket A producer őket is fogdosta. Három nő pedig már arról beszél, meg is erőszakolta őket. Egyre dagad a Hollywoodot megrázó botrány.

Friss hírek
4 isteni recept Gordon Ramsaytől
A leukémia típusai, tünetei és kezelése - van ellenszer?
Miért utálja a férjem a barátnőmet?
Skorpió hava
Amilyen a holdjárás, olyan a lelkivilágod! Most éppen hol jár(sz)?
Hamilton nem számít buta hibára Vetteltől Lewis Hamilton eddig az USA Nagydíj egész hétvégéjén lehengerlően szerepel, ám azzal, hogy Sebastian Vettel a második helyre kvalifikált, csökkent az esélye annak, hogy a brit már Austinban bajnok legyen.

Az amerikai liberális politikusoknak ciki lett Hollywood perverz producere, Harvey Weinstein Amerika demokrata párti politikusai sorban sietnek elhatárolódni Harvey Weinstein bukott filmproducertől, valamint már elkezdték visszafizetni a tőle kapott támogatásokat is. Ugyanis kiderült, a szexu...
A Szerelmes Shakespeare producerét közismert színésznők vádolják szexuális zaklatással A botrány az Oscar -díjas Harvey Weinstein karrierjének végét is jelentheti.
Évtizedeken át zaklathatta a nőket Hollywood egyik legmenőbb producere Harvey Weinstein szánja-bánja tetteit, de azért azt tervezi, bepereli az őt leleplező újságot.

Top hírek:
A csehek Donald Trumpja óriási hatalom közelébe kerülhet a választáson Rendőrségi eljárás is folyik Csehország második leggazdagabb embere, a szlovák származású és cégbirodalmával Magyarországra is átnyúló Andrej Babiš ellen, de a botrányok leperegtek róla. Populista pártja a választás nagy esélyese.
3000 pék hiányzik, de nem ettől drágul a bevásárlás A munkaerő hiány miatti ár növekedést kordában tartja az erős piaci verseny, de véget ért Európában és Magyarországon is a nulla infláció időszaka.
A magyar érdekeltségekkel is rendelkező üzletember nyeri a cseh választást Az Andrej Babis vezette jobbközép ANO mozgalom magabiztosan nyeri a választást.
Újabb milliárdok Pest megyei óvodai fejlesztésekre Hazai forrásból érkezik a támogatás.
Új információk a veronai halálbusz ügyéről Vizsgálja a magyar rendőrség, hogy a Verona közelében balesetet szenvedett magyar üzemeltetésű autóbuszba legálisan vagy illegálisan építettek be pót-üzemanyagtartályt.
Jegy nélkül utazott a csörögi lány, megverte a kalauzt