Elszökött bajor farkasok: Kettőt kilőttek, egyet vonat gázolt el

Valakik leszedték a zárat a farkasoknak otthont adó hat hektáros terület egyik kapujáról, és a kilencből hat állat meglépett. Próbálják az életben maradt állatokat élve befogni, de szükség esetén sajnos ki lehet lőni őket.

2017. október 12. 21:04

A cikk folytatása...Friss hírek
Lemondott, hogy tisztázhassa az ellene felhozott szexuális zaklatás vádját Ideiglenesen távozott hivatalából vasárnap Robert Doyle, Melbourne polgármestere, miután sajtóértesülések szerint egy nő szexuális zaklatással vádolta meg.
Már a harmadik legnagyobb a tomboló kaliforniai erdőtűz Az erős szél miatt tovább pusztító kaliforniai erdőtűz egy nap alatt lett a negyedikből a harmadik legnagyobb a szövetségi államban.
Egyiptom az ENSZ-szel érvényteleníttetné Trump döntését Egyiptom arra készül, hogy az ENSZ Biztonsági Tanácsa elé terjeszt egy határozattervezetet, amely semmisnek és bármiféle jogi vonzatot nélkülözőnek nyilvánítaná a Jeruzsálem státuszára vonatkozó egyoldalú döntéseket.
Húszezer afrikai bevándorló tüntetett Rómában Mintegy húszezer nagyrészt afrikai bevándorló vett részt a Róma belvárosában szombaton rendezett tüntetésen, amelyen jogokat, tartózkodási engedélyt és anyagi segítséget követeltek maguknak az olasz államtól.
Kim Dzsongun több tízmillió dollárt vesztett a feketepiacon Rakéta-alkatrészeket és szenet akart egy ügynöke a feketepiacon eladni.
Brexit a britek többsége már maradna az EU-ban A britek immár több mint fele, ötvenegy százaléka ellenzi Nagy-Britannia kilépését az Európai Unióból. A maradni akarók száma most a legmagasabb a Brexit-pártiakhoz képest a tavalyi referendum óta.

Top hírek:
Meghalt Fábián Juli Az énekesnő 37 éves volt.
A szaúdi koalíció három jemeni tartományt támadott meg Legalább hetven ember meghalt a légicsapásokban.
Tanárok, orvosok és diákok menekültek Törökországból Görögországba 32-en érkeztek pénteken Görögországba.
280 ingatlan került víz alá Kárpátalján Áradnak a folyók a napok óta tartó esőzés miatt.
Meghalt Mihály, Románia élni akar Különös szereplője volt keleti szomszédunk történelmének a hétvégén eltemetett uralkodó. A királybúcsúztatás ugyanakkor látni engedi: korántsem egységes ez az erős és egyre erősebbnek mondott nemzetállam.
Tűzoltók mentették ki a széfbe szorult kisfiút Bújócska közben találta meg az ideális rejtekhelyet.