Ekkora mentést még a szaltó magyar kitalálója sem látott

Kovács Péternek nem hozott áttörést 79-ben a róla elnevezett szaltó, ami még most is iszonyú nehéz. Kitalált egy elemet, amit szívesen viszontlátna.

2017. október 12. 21:31

A cikk folytatása...Friss hírek
Budapesten forgatják az új Terminátor-mozit És már az is megvan, mikor kezdődnek a halálosztós filmszériát rebootoló film munkálatai.
Szijjártó Péter: új időszak kezdődik Kolumbia életében
Nem ez volt a kapusok napja az EL-ben Ketten is gulácsiztak a csütörtöki játéknapon.
ÁVH-t emleget a szcientológusok elnöke Szerinte az, hogy a személyes adatokat rosszhiszeműen fel lehet használni, nem jelenti azt, hogy fel is használják.
Botrány a Nissannál Botrány alakul a Nissannál, legalább 20 éve nem megfelelően végezhették az ellenőrzéseket - tudta meg a helyi televízió. A második legnagyobb autógyártó fel is függesztette a gyártást két hétre a...
Lehet, hogy amputálni kell a HÉV alá szorult lány lábát A fiatal lány zenét hallgatott, ezért nem hallotta a HÉV érkezését.

Top hírek:
Bosszú vagy szerelem - 12. rész Sühan tovább folytatja a nyomozást Cesur után. Kutakodása azonban többször bajba sodorja, illetve egy szörnyű családi titkokra is fény derül. Şirin és Kemal már az esküvőre készülnek. Cesurnak köszönhetően a szerelmesek pénzügyei is rendeződnek, így sem az esküvő finanszírozása, sem a közös életük elindítása nem jelent majd problémát.
Minden második embert érint a betegség: visszafordíthatatlan elváltozásokat okozhat a szemen Sokan átélik a tüneteket, és nem is tudják, hogy ez a bajuk.
Kezdődik az uniós csúcs Erősebbek a kézfogások a színfalak mögött A csúcstalálkozó előtt, vacsorán fogadta a V4-es vezetőket az Európai Bizottság elnöke. Az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója szerint bár a mosolyokról és a kézfogásokról szólt az est, mindenki megpróbálta a saját álláspontját átvinni.
Több magyar intézkedés is súlyos aggályokat vet fel a határon Az Európa Tanács főtitkárának menekültügyi megbízottja írt jelentést.
Bush kőkeményen beszólt az USA-t kihasználó oroszoknak Finoman oda szúrt Donald Trump világképének is a volt amerikai elnök, aki ellenségnek nevezte Oroszországot.
Öt év börtönt kapott a Gyurcsány-kormány egykori NBH-s főigazgatója Vesztegetés és államtitoksértés miatt ítélték el első fokon.