Jennifer Aniston hatalmas összeget adományozott a rászorulóknak

A Maria, Harvey és az Irma hurrikán elszenvedőinek szeretne segíteni.

2017. október 12. 21:41

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Megint eldugtak pár hírességet az új Star Wars-filmben Állítólag Vilmos és Harry herceg is szerepel a filmben, de az egész biztos, hogy Jennifer Aniston férje látható a kaszinós jelenetben.
Mirelit kaján él Aniston Nem egy konyhatündér Jennifer Aniston. A gyönyörű színésznő elismerte, szeretné, ha nem csak a félkész, mirelit ételekkel boldogulna, ám sűrű napirendjébe csak ezeknek az elkészítése fér bele. ...
Jennifer Aniston életében először merte megtenni ezt A Smartwater sokat köszönhet neki
Jennifer Aniston egyszerűen lenyűgöző legújabb fotóin Ráadásul olyat tett, amit eddig soha. Beengedte a kamerákat gyönyörű otthonába.
Fotókon Jennifer Aniston orrplasztikája - Így nézett ki a műtét előtt Jennifer Aniston nagyon máshogy nézett ki huszonévesen, mint manapság.
Jennifer Lawrence is megszólalt a szexuális zaklatási ügyben Még mindig nincs vége az évtized botrányának Hollywoodban: most egy újabb szupersztár is nyilatkozott Harvey Weinsteinről.

Szervezett bűnözéssel vádolják Harvey Weinsteint Hat nő nyújtott be keresetet Weinstein és a zaklatásait eltussoló emberek ellen.
"Segíts, hogy magam csináljam!" - a Montessori-pedagógiáról Maria Montessori olasz orvos és pedagógus a 20. század első éveiben nyitotta meg az első Gyermekházat Rómában 3-6 évesek számára. Elképzelése az volt, hogy a kicsik - ha megfelelő környezetet alakítan...
Törőcsik Mari elárulta kívánságát A Nemzet Színésze továbbra is kórházban van.
Meghalt Anthony Harvey filmrendező Rendezői karrierje előtt Stanley Kubrick filmjeit vágta.
Gyilkossággal gyanúsították meg 50 éve Bodrogi Gyulát A vád Bodrogi akkori felesége, Törőcsik Mari miatt született.
Újabb komoly vád Harvey Weinstein ellen Állítólag bezárt egy színésznőt egy fürdőszobába, és csak akkor engedte ki, ha kézzel kielégíti.