Új vezérigazgatót választott a Richter, Bogsch Erik 25 év után távozik

Magyarország számára az innováció a jövő útja, hiszen nincs tengerünk és nyerasanyagunk sem - erről beszélt a közelmúltban egy konferencián Bogsch Erik, a Richter Gedeon vezérigazgatója. Az innováció és az új utak keresése a gyógyszeriparban különösen hangsúlyos - ezt felismerve már 25 évvel ezelőtt erre a pályára állította és tette sikeressé az általa vezetett gyógyszercéget, amelynek csúcsvezetői posztjáról november elsejével távozik, de a cég elnöke marad.

2017. október 12. 22:10

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Agyon van ütve a forint, hullámvasúton a Mol Rettentő mélységből próbál magához térni a forint, nem sok sikerrel. A Mol, amit várni lehetett, nagy kilengéseket produkál a részvényfelaprózás után. Emelkedik az OTP, majdnem újra ötszámjegyű az ár,...
Kritikus támaszokat tört a Richter - technikai elemzés Ékjét és mozgóátlagait letörve indulhat meg lefelé a gyógyszergyártó árfolyama.
Kritikus támaszokat közelít a Richter - technikai elemzés Az ék aljának és mozgóátlagainak letörésével eshet a mélybe a gyógyszergyártó árfolyama.
Hamar magához térhet a Richter Lenyomta a magyar gyógyszercég árfolyamát, hogy késik az amerikai piacon az originális anti-pszichotikumának kiterjesztése további tünetegyüttesekre.
Rossz hírt kapott a Richter Rossz hír érkezett a Richter egyik legígéretesebb originális készítményével, a cariprazine-nal kapcsolatban, az Amerikai Gyógyszer- és Élelmiszerügyi Hatóság (FDA) szerint ugyanis nem volt elégséges.....
Utórengések: egymást taposták Hatalmas a pánik Mexikóban, mindenki retteg, ezt mondta egy ott élő magyar nő. Szombaton erős, a Richter-skála szerinti 6,1 utórengés volt a fővárosban. A magyar nő azt mondja, amikor megszólalt a föl...

Erős utórengések rázták meg szombaton Mexikót A Richter-skála szerinti 6,1-es erősségű földrengés középpontja a dél-mexikói Oaxaca szövetségi államban volt.
Zuhan a svájci frank, küzd a forint, mint malac a jégen A tőzsdék ma sem aktívak, talán a német választások eredményét várják, igaz, nagy meglepetés nem várható. Itthon az OTP esik, lassan visszaér 10 ezer forint közelébe, de a Mol is gyenge, a Richter vis...
Gyengül a forint és a svájci frank Ma a devizapiacok eseménydúsak, a tőzsdék csendesek, még emésztik a tegnapi Fed-döntést. Az arany esik, itthon a Richter emelkedik.
Támaszai felé közelít a Richter - technikai elemzés 50 és 200 napos mozgóátlagának elesésével nyílhat meg lefelé az út a gyógyszergyártó árfolyama előtt.
Földrengés pusztított Mexikóban A Richter-skála szerinti 7,1 erősségű földrengés rázta meg az országot.
Zuhan az aranyár, gyenge a forint A tőzsdék továbbra is emelkednek, immár a Nasdaq is új csúcson. A BÉT-en a Richter és az OTP emelkedtek, újra gyengül a svájci frank.