Óriási botrányok és migránsáradat: így választ holnap Ausztria

A korábbi évtizedekkel szemben soha nem volt még ilyen izgalmas az osztrák belpolitika.

2017. október 14. 13:29

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Egy szabaddemokrata vethet véget Merkel karrierjének Ideológiai harcnak tűnik, de valószínűleg csak politikai szerencsejáték. Valaki túl sokat nézett Ausztria felé Németországból, és ennek Merkel fizetheti meg az árát.
Die Welt: Orbán új szövetségest kaphat, bár kérdéses a bizalom A német Die Welt a visegrádi négyek és Ausztria kapcsolatával összefüggésben foglalkozott pénteken Magyarországgal.
Ausztria: Csökkent a menedékkérelmi eljárások száma Októberig 21 130 ilyen kérvényt nyújtottak be.
Reggel 7:59 A szerda reggel a Brexit hatásairól, Ausztria kormányalakításának új fejleményeiről, és a Soros-hálózat új akciójáról szól. Jó olvasgatást a legfontosabb hírekhez!
Tömegbaleset miatt zárva az M1-es Bicskénél Egy kamion, egy furgon és egy személygépkocsi karambolozott az Ausztria felé vezető oldalon.
Síelés a napfelkeltében és adventi vásárok egy köpésre Magyarországtól: Alsó-Ausztria gyönyörei Adventi vásár sem csak Bécsben van! Mutatjuk, hova érdemes elmenni a néhány óra autóútra lévő Alsó-Ausztriában, és azt is, mit érdemes megkóstolni!

2020-ra vezető lenne az innovációban Ausztria Nyugati szomszédunk kiemelten kezeli a kutatást és az innovációt.
Kurz kancellársága esetén javulhat a magyar-osztrák viszony Ha a néppárti (ÖVP) Sebastian Kurz lesz Ausztria kancellárja egy az ÖVP és a Szabadságpárt (FPÖ) alkotta koalíció élén, akkor jó esély van arra, hogy a korábbinál jobb kapcsolat alakuljon ki Magyarors...
Vihar - További fennakadások a vonatközlekedésben A viharos szél főként a hegyeshalmi, nagykanizsai, pécsi, váci, kelebiai vasútvonalon okoz jelentsős késéseket, de Ausztria és Szlovákia felől a nemzetközi vonatok is akár több órát késve lépik át...
Így léphet a magyar útra Ausztria Az osztrák koalíciós tárgyalások kapcsán sok még a nyitott kérdés, de az szinte biztos, hogy a belügyminiszter Heinz-Christian Strache, az FPÖ vezetője lesz. A programja körvonalakban már ismert.
Ausztria-Magyarország Európa új hatalmi központja?
Új határátkelők nyílnak Ausztria felé Aggasztó a magyar államtitkár szerint, hogy az osztrákok állandósították a határellenőrzést. Ennek ellenére jönnek az új átkelők.