Sűrű ködre ébredhettek több helyen

Szerdán akár 25 fok is lehet.

2017. október 18. 5:56

A cikk folytatása...Friss hírek
A fűszerpaprika, a bor és az őszibarack a délalföldi térség legértékesebb termékei A fűszerpaprika, a bor és az őszibarack a délalföldi térség legértékesebb termékei közé tartoznak, termelésük és értékesítésük növelésében a minőség további javítását és fogyasztásuk népszerűsítését tartja a legfontosabb tényezőknek Fazekas Mihály földművelésügyi miniszter.
Hajnali 6-ig dolgoztak Michelisz autóján, de elkészült jöhet az esős makaói főverseny! Parc Fermé: Hajnali 6-ig dolgoztak Michelisz autóján, de elkészült jöhet az esős makaói főverseny!
Vérbeli feleségek (Teljes film) Egy nap Lorna, a kisvárosi háziasszony véletlenül lelövi bankrabló férjét.
Viszályok után békülnek a Neoton sztárjai Hosszú évekig nem hallatott magáról a Neoton Famíliából egykor sértetten távozó énekesnő, Pál Éva. Most azt tervezi, hogy visszatér a színpadra. 
Vérlázító: mindhárom nevelt lányát molesztálta a nyírábrányi apa Vérlázító eset miatt kell újfent bíróság elé állnia egy nyírábrányi férfinak. P. K.-t azzal vádolja a Debreceni Törvényszék, hogy három nevelt lányát is szexuálisan molesztálta, akik emiatt éveken keresztül rettegésben éltek. A bíróság a férfit első fokon folytatólagosan elkövetett szexuális kényszerítés bűntette és kiskorú veszélyeztetése miatt, visszaesőként 12 év fegyházbüntetésre ítélte.
Rubint Réka: Genetikai selejtnek neveztek! Rubint Réka zsúfolásig megtöltötte a Budapesti Corvinus Egyetem előadótermét. A 39 éves, háromgyerekes édesanyára fő­leg fiatal lányok voltak kíváncsiak. A kicsit több mint egyórás beszélgetés fő témája az volt, hogy a fitneszlady hogyan és mennyi idő alatt vált személyes márkává. Ám közben sok érdekesség is kiderült Rubint Réka múltjából.

Top hírek:
A morcos veteránoknak is ritmusra mozgott a lábuk Egy kicsit több rajongó, és rengeteg szakmabeli nyomta végig a pesti klubfesztivátl. Végetért a második BUSH.
Orvostovábbképző tanfolyam indult Beregszászon A magyarországi családorvosi tevékenység tapasztalatainak kárpátaljai orvosokkal történő megosztását szolgáló továbbképző tanfolyamot Grezsa István kormánybiztos nyitotta meg szombaton.
Az Arsenal nyerte az észak-londoni derbit, a City klubcsúcsot döntött A Liverpool és a Chelsea sem hibázott, Coutinho és Morata továbbra is remekel.
Még jobban elhúzhat a Barcelona A lehető legjobbkor térhet vissza a pályára a térdsérüléssel bajlódó Isco.
Nagy balhét csinált a Kiss-tag az amerikai tévécsatornánál Meg is lett az eredménye: örökre kitiltották.
Hoppá! A török híresség frufrura váltott A Bosszú vagy szerelem című sorozat színésznője, Tuba Büyüküstün ismét mesés frizurára váltott. Neked, hogy tetszik a török híresség átalakulása?