A játék örömével az összetartozásért

2017. október 18. 11:18

A cikk folytatása...Friss hírek
Pont a netre csatlakozott egészségügyi eszközöket támadják A digitális adatok, az internetre csatlakoztatott eszközök az egészségügyben lehetnek a jövő legnagyobb kibercélpontjai?
Csak a hírverés miatt mondta Daniel Day-Lewis, hogy visszavonul? Bennfentesek szerint a színész nem készül a "nyugdíjra".
Alonso LMP1-es Toyotát tesztel Bahreinben A japán gyártó hivatalosan is bejelentette, hogy a kétszeres F1-es világbajnok is autóba ül a vasárnapi újoncteszten nagyon úgy tűnik, hogy a spanyol komolyan gondolja a Le Mans-i indulást.
Huff nyert, Michelisz második a makaói esőben A 2012-es világbajnok rekordot jelentő kilencedik alkalommal győzött Makaóban, mögötte azonban a Honda magyarja futott be, aki ezzel hat és fél pontra felzárkózott az összetettet vezető Thed Björkre.
Paula és Paulina - hétköznap 14.45 Ajánló - Paula és Paulina: hétköznap délutánonként 14.45-kor a TV2-n! 
Sok magyarnak nincs háziorvosa A legfrissebb hivatalos adatok szerint már nincs rekordközelben, de még mindig háromszáz felett van a tartósan betöltetlen háziorvosi praxisok száma Magyarországon. ...

Top hírek:
A morcos veteránoknak is ritmusra mozgott a lábuk Egy kicsit több rajongó, és rengeteg szakmabeli nyomta végig a pesti klubfesztivátl. Végetért a második BUSH.
Orvostovábbképző tanfolyam indult Beregszászon A magyarországi családorvosi tevékenység tapasztalatainak kárpátaljai orvosokkal történő megosztását szolgáló továbbképző tanfolyamot Grezsa István kormánybiztos nyitotta meg szombaton.
Az Arsenal nyerte az észak-londoni derbit, a City klubcsúcsot döntött A Liverpool és a Chelsea sem hibázott, Coutinho és Morata továbbra is remekel.
Még jobban elhúzhat a Barcelona A lehető legjobbkor térhet vissza a pályára a térdsérüléssel bajlódó Isco.
Nagy balhét csinált a Kiss-tag az amerikai tévécsatornánál Meg is lett az eredménye: örökre kitiltották.
Hoppá! A török híresség frufrura váltott A Bosszú vagy szerelem című sorozat színésznője, Tuba Büyüküstün ismét mesés frizurára váltott. Neked, hogy tetszik a török híresség átalakulása?