MacBook-gyilkos laptoppal jön a Microsoft

A Surface Book 2 játékra és profi felhasználásra is alkalmas. A hardvere bivalyerős, a dizájnja szép, és jó drága lesz.

2017. október 19. 5:05

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
2022-ig vált vissza Windows 10-re München A bajor főváros visszatér a Microsoft operációs rendszeréhez.
A Madden NFL 18 is ütősebb 4K-ban A Madden NFL 18 is megkapta az Xbox One X-hez szükséges frissítést, így már Tom Bradyék kőkemény sportját is élvezhetjük a jelenlegi legjobb látvány mellett. A Microsoft most egy trailerben mutogatja ...
A Microsoft új stúdiók nyitását, új játékok támogatását tervezi A Microsoft megítélése nem volt túlságosan kedvező az utóbbi időben az exkluzívok terén, köszönhetően többek között a Scalebound törlésének és a Crackdown 3 csúszásának, azonban Phil Spencer szerint a...
A Microsoft szerint rendben van az Xbox One X játékfelhozatala A Microsoft játékkiadásért felelő részlegének vezetője persze jobban örülne, ha a mostaninál több exkluzív játékuk lenne, de szerinte így sincs gond a választékkal az új Xbox megjelenésekor.
Xbox One X-en a töltési idő is javult Egy streamer tesztjei szerint nem csak a Ubisoft vadonatúj játékának csökkent le a töltési ideje a Microsoft új konzolján az Xbox One S-hez képest, hanem a GTA 5 is fürgébb lett.
Égés a köbön a Microsoft-bemutatón Az Edge böngésző lefagyása után a mérnök a Chrome-t telepítve folytatta az előadást.

Befutottak az Xbox One X első értékelései November 7-től végre elérhetővé válik a Microsoft legerősebb konzolja - a vállalat szerint, a világ legerősebb konzolja -, az Xbox One X. A nagyobb külföldi oldalak már tesztelik a gépet, és az embarg...
Megmenekülhetnek a mobilok hangcsatlakozói? A Microsoft újratervezte a 3,5 mm-es audio Jacket.
Xbox One X launch party lesz az Árkádban Jövő héten kerül boltokba az Xbox One X, amit a Microsoft hazai csapata egy launch partyval ünnepel majd. Az eseményt a budapesti Árkádban rendezik meg vasárnap, ahol ki is próbálhatjátok az új gépet!
Playerunknowns Battlegrounds - kiderült, mikor érkezik Xbox One-ra Nem kell már sokáig várunk a Playerunknown's Battlegrounds érkezésére a Microsoft konzoljának tulajdonosainak.
Új kibertámadási hullám most a Word-ön keresztül érkezhet kártevő Az üzleti felhasználók vannak az újabb kibertámadás célkeresztjében, a napokban megjelent új kártevő ugyanis a Microsoft Word egyik, október elején felfedezett sérülését használja ki.
Ezek a mobilos Windows utolsó harcosai A platform mellett kitartó felhasználók kedvence a Microsoft Lumia 535, a Lumia 640 és a Lumia 520.