MacBook-gyilkos laptoppal jön a Microsoft

A Surface Book 2 játékra és profi felhasználásra is alkalmas. A hardvere bivalyerős, a dizájnja szép, és jó drága lesz.

2017. október 19. 5:05

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Frissített oktatási palettával nyit az iskolák felé a Microsoft Újabb rohamot indít az oktatási szegmens felé a Microsoft, a vállalat lényegében teljes Education palettájának frissítésével igyekszik megszerezni a trónt a Google-től az Egyesült Államok piacán, glob...
Még mindig hihetetlenül népszerű a Minecraft Helen Chiang, a Microsoft Minecraft-csoportjának vezetője egy interjú alkalmával büszkén jelentette be, hogy már több mint 144 millió eladott példánynál jár a játék, ráadásul decemberben közel 74 mill...
Jelszavakat lop az új Office-vírus A Zyklon emailek mellékletében érkezik, és a Microsoft csomagjának sebezhetőségeit támadja.
Vámpírok és zombik minden mennyiségben - kipróbáltuk a Games with Gold januári kínálatát A Microsoft januári csomagjának élére egy olyan játék került, amire mi is büszkék lehetünk.
Excel tudásoddal most Xbox One X-et nyerhetsz! Ha ismered a Microsoft táblázatkezelőjének összes apró titkát, akkor most lehetőséged nyílik megnyerni a világ legerősebb konzolját.
A Microsoft újfajta Elite kontrolleren dolgozik? Érdekes képek jelentek meg nemrég az interneten, amelyek alapján úgy tűnik, hogy megújul a nem éppen olcsóságáról elhíresült periféria.

Xbox kontrollert kapott a PS4 A Hori egy, a Microsoft kontrollerét lemásoló joy-t dobott piacra PS4-hez.
Készül az Xbox Elite Kontroller utódja? Kínában, a Baidu oldalán tűnt fel a Microsoft speciális irányítójának új verzója.
Márciusban újrázik az eredeti Xbox-kontroller A Hyperkin még a tavalyi E3-on jelentette be, hogy visszahozza az első generációs Xbox kontrollerét, az Xbox One-nal és PC-vel használható kiegészítőre ráadásul maga a Microsoft is áldását adta.
Március végén tér vissza az Xbox Duke kontroller A tervek szerint 70 dollárba fog kerülni a Microsoft első konzoljának klasszikus irányítója.
Titkosított csevegéssel bővít a Skype A Signal Protocolt használva fontos lemaradást hoz be a Microsoft csevegőappja, igaz egyelőre csak az Insider tesztelők számára.
Vége a találgatásoknak - Ekkora lassulást okoz a Microsoft szoftverfrissítése Sötét jövőt jósolnak a Windows 7 és 8 használóinak.