A sors útjai - 81. rész

Carlos a sok rossz hír után végre egy jó hírt is kap. Ignacio végre elintézte, hogy Pako törvényesen is a fia legyen. Marianna el akarja küldeni Fernando urat egy öregek otthonába. Camillat gyötri a lelkiismeret és végső elkeseredésében szörnyű dolgot tesz.

2017. október 19. 17:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Több mint 18 és fél milliárd forintért kelt el Fernand Léger száz éves festménye Rekordáron, 70 millió dollárért (mintegy 18,6 milliárd forintért) kelt el a Christies aukciósház által rendezett New York-i árverésen Fernand Léger francia festő egyik vászna.
Alonso: Nem kételkedem a Renault-motorban Fernando Alonso három évet töltött el a versenyképtelen Honda-erőforrások miatt a mezőny második felében. A Renault a jelenlegi meghibásodások ellenére is teljesen meggyőző számára, különösen, amit jö...
Budapestre jön Sarah Brightman A legnagyobb klasszikus zenei sztárokkal érkezik a Royal Christmas Gala december 20-án az Arénába. A látványos karácsonyi show-n színpadra lép Mario Frangoulis és Fernando Varela, Narcis, a Gergorian ...
Fernando Torres újra Angliába tart Volt edzője és egy másik PL-klub vinné januárban.
Massa: Ezt a versenyt sosem felejtem el Felipe Massa utolsó hazai futamán fantasztikusat ment: végig Fernando Alonsóval csatázott a Brazil Nagydíjon, és végül sikerült a spanyol előtt maradnia, és a hetedik pozícióban végeznie.
Alonso: Akárki jön mögöttem, küzdeni fogok Fernando Alonso, a McLaren versenyzője megígérte, Lewis Hamiltonnal és Daniel Ricciardóval szemben is keményen fog védekezni, amikor vasárnap utolérik majd a versenyen.Tovább

A sors útjai - 95. rész Luis miután megtudta, hogy Fernanda valóban a lánya, meg akarja keresni, hogy bocsánatot tudjon kérni tőle. Fernando úr végrendeletének felolvasása közben megérkezik Ignacio aki a valós végrendeletet ...
Világsztárokkal jön Salgótarjánba a Real Madrid A két legnagyobb név a csatár Fernando Morientes és a középpályás Rafael Martín Vázquez.
Érdekes: ezt az F1-es topcsapatot kosarazta ki Fernando Alonso A spanyol klasszis azóta biztos megbánta a döntését.
LMP1-es tesztre készül Alonso a Toyotával Sajtóhírek szerint Fernando Alonso üléspróbán járt a WEC-istállónál, melynek versenygépét már novemberben, Bahreinben vezetni fogja. A spanyol a gyártóval indulhat a Le Mans-i 24 óráson.
Alonso a motorsport teljes világát dominálná Fernando Alonso folyamatosan rajta tartja kezét a motorsport ütőerén, amit a Daytonai 24 óráson való részvétele is példáz. Sikerre való éhsége nem csillapodott, a sport legnagyobbja akar lenni.
Alonso: Ettől annyira kiemelkedő Hamilton Fernando Alonso szerint Lewis Hamilton egy átlagos világbajnokhoz képest is kiemelkedik tudásban. Ennek indoklásában pedig hosszú évekre visszatekintett, ott keresendő a megoldás.