Újraindulhat a keresés az MH370-es roncsai után

Egy cég vállalta, hogy csak akkor kér pénzt a munkájáért, ha meg is találja a három és fél éve rejtélyes körülmények között eltűnt gép maradványait.

2017. október 20. 13:07

A cikk folytatása...Friss hírek
Eltörli az oroszok büntetését a NOB Feloldja az Oroszország kitiltásáról hozott döntést a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB), ha az orosz versenyzőknek nem lesz több doppingesetük a phjongcshangi téli olimpián, ám nem vonulhatnak saját zászló alatt az oroszok a vasárnapi záróünnepségén.
Jordin Sparks 6 hónap után hozzáment ehhez a férfihoz Aztán az énekesnő további egy hónap elteltével már terhes is volt fitneszmodell szerelmétől. Bemutatjuk Dana Isaiah-t.
Halász: Megtanítják a migránsoknak, mit kell mondani A Soros-szervezetek szándékosan a törvények kijátszására tanítják meg az illegális bevándorlókat, mondják a kormánypártok.
A nem fizető svájci frankos hiteles két lépcsőben nyert, de a Kúrián vesztett a bank ellen A bank svájci frank alapon folyósított lakásépítési hitelt a felvevőnek, majd amikor az nem fizetett, végrehajtást kért ellene. Az első két bírói fórum leállította a végrehajtást, a Kúria viszont engedélyezte azt.
Saját szavazóival fordult szembe a baloldal Azért büntetik a szavazók a baloldalt Magyarországon és a Nyugaton is, mert az a baloldal ígér társadalmi igazságosságot, amelyik felborította a jóléti szociális modelleket jelentette ki Kiszelly Zoltán politológus.
10 rémisztő jele annak, hogy egy pszichopatával jársz Jobban teszed, ha óvakodsz tőle.

Top hírek:
Itt követheti élőben A Dal 2018 döntőjét
ENSZ emberi jogi képviselő: A migráció az életünk része, akár szeretjük, akár nem A migráció globális jelenség és az életünk része, az ENSZ új migrációs tervezete ebből indul ki mondta el Birgit Van Hout, az ENSZ Emberi Jogi Főbiztos európai képviselője az M1-nek adott interjújában.
Bírsággal megúszta M. Richárd Továbbra sincs előzetesben a két ember halálának okozásával vádolt férfi.
Élettársát és nővérét is megölte egy férfi Kenézlőn Az eset két hete történt, csak pénteken értesítette egy hozzátartozó a rendőröket.
906 milliót ért ez az öt szám a lottón, valaki el is vitte A sorsoláson az alábbi számokat húzták ki. Egy telitalálatos van.
C. Ronaldo olyat tett, mint talán soha: átadta a 11-est A tartalékos Real is négyet gurított az Alavesnek.