Orbán Balázs-díj: elismerések a reformáció jegyében

Kató Béla, Jakab István és Tőkés Zsolt vehette át idén a székelyföldi megyék legrangosabb kitüntetését

2017. október 21. 12:11

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A német integráció kudarcát látja a Migrációkutató Intézet főigazgatója Minimum 10 ezer eurót kell egy menedékkérőre az érkezést követő első évben egy adott országnak költenie emlékeztetett az ECHO TV-ben Orbán Balázs.
A magyarok nagy része aggódik a bevándorlás miatt Orbán Balázs, a Migrációkutató Intézet főigazgatója az M1 reggeli műsorában elmondta, hogy kutatásaik szerint a magyarok hetven százaléka aggódik az illegális bevándorlás miatt, és ugyanekkora azok ar...
Új migránsútvonal van kialakulóban a Balkán-félszigeten Egyre több migráns jut át a török határon, pedig a helyi hatóságok elkötelezettek a feltartóztatásukban mondta Orbán Balázs, a Migrációkutató Intézet igazgatója kedd reggel az M1 aktuális csatornán.
Orbán Balázs: Az ellenzéknek nincs véleménye a migrációról Ha nem figyelünk oda, akkor nagyon rövid idő alatt ismét milliós nagyságrendű harmadik országbeli állampolgár fog megjelenni Európa területén, ugyanis egyes afrikai országokban a lakosság 40-50 százal...
Történelmi diadal és boruló papírforma az olimpián Drámák, bukások és meglepetések jellemezték a téli olimpia vasárnapi versenynapját. Vagy idézhetnénk akár Zerkowitz Béla egyik hajdani legnagyobb slágerét: Az egyiknek sikerül, a másiknak nem.
Nehezen kerülnek piacra a kis- és középbirtokok Integrációs és szövetkezeti törvény kell mondta Turi-Kovács Béla.

Nyolc evezős képviseli hazánkat az első ergométeres világbajnokságon Idén első alkalommal rendeznek ergométeres világbajnokságot, az esemény házigazdája pedig az Egyesült Államok lesz. A Mokkában Bényi Szabolcs, a Magyar Ergométer Szövetség elnöke, valamint Simon Béla ...
Sikkasztás, csalás miatt házi őrizetbe került Habony korábbi ügyvédje A lovagkereszttel kitüntetett Busch Béla nem ismeri el bűnösségét.
Galló: Zöld MSZP jöhet a választások után Kevesebb, mint két héttel a hivatalos kampányidőszak elindulása előtt még mindig sok a kérdés a baloldali összefogással kapcsolatban. Galló Béla politológus elemezte a kialakult helyzetet.
Jakab István: szükség van közös agrárpolitikára a következő uniós ciklusban Szükség van közös agrárpolitikára a következő európai uniós finanszírozási ciklusban jelentette ki a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetségének (Magosz) elnöke, az Országgyűlés alelnöke ke...
Villamos öklelt fel autót a körtéren Keresztbe állt a villamos a Bartók Béla úton hosszú ideig.
Kikivel erősít a Petőfi Rádió Új blokkal jelentkezik vasárnap esténként a Petőfi Rádió magyar zenei műsora, a Dalra magyar: 19-21 óráig Patkó Béla Kiki várja a hallgatókat.