Amerikai-európai tapasztalatcsere és képzési program

Közösségszervezés iránt érdeklődők figyelem! Olyan fiatalokat keresünk, akik már végeznek, vagy szívesen végeznének közösségszervező munkát kirekesztett, kisebbségi csoportokkal. A jelentkező bekapcsolódhat egy 42 napos képzésbe az USA-ban, majd hazatérve amerikai és hazai mentorok segítségével folytathatja hazai közösségszervező gyakorlatát.

2017. október 23. 21:58

A cikk folytatása...Friss hírek
Az afrikai vadorzók a saját bőrükön tapasztalhatták meg, hogy a kutya egyáltalán nem minden ember barátja Az illegális vadászat leglátványosabb példája az elefántok, az orrszarvúk lemészárlása Afrikában. A kábítószer maffiák szervezettségére emlékeztető biznisz mögött részben egy kapitális ostobaság áll.
Buffett távozik a ketchupóriástól Visszavonul a világ egyik legnagyobb élelmiszergyártó cég, a Kraft Heinz Co igazgatótanácsából Warren Buffett amerikai milliárdos.
A dúsgazdag, aki leválthatja Theresa Mayt Jacob Rees-Mogg a Brexit elszánt harcosa, olyan konzervatív, aki egyik gyermekének sem cserélte a pelenkáját, mert ha ezt tenné, megsértené a dadust.
Minden autós rémálma: százezres károkat okozhat, ha nem figyelsz Defekt, sérült felni, rossz egyenesfutás: problémák, amelyek akár egyetlen kátyú után is jelentkezhetnek. Mindez nem csoda: egy-egy fagyos, csapadékos hét után kátyúk ezrei jelennek meg a hazai utakon, amelyek akár százezres nagyságrendű kárt is okozhatnak autónkban.
Maffiafőnökként uralta a bankrendszert a lettek Matolcsyja Gengszterfilmbe illő módszerekkel próbált kenőpénzt kicsikarni a bankoktól a pénzmosás felett is szemet hunyó jegybankelnök. Letartóztatták, kihallgatták és eltiltották a jegybankelnöki feladataitól.
Nem mindenkinek sikerült jól a hétzárás Európa vegyesen zárt, a BUX csökkent, New York pedig pluszban fejezte be a hetet.

Top hírek:
A Magyar Telekom irodaháza gyulladhatott ki a Huszti úton A tűz az épület földszintjén keletkezett. Senki sem sérült meg.
Orbán barátjára küldené az Állami Számvevőszéket az Együtt Berkecz Balázs szerint felveti a tiltott pártfinanszírozás gyanúját, ha Garancsi István plakátcége, az ESMA ráfizetéssel adja a plakátokat a választás előtt.
Tényleg berobbant az építőipar: 44 százalékkal több lakás készült el 2017-ben Vidéken 50-70 százalékkal több lakást vettek használatba, mint egy évvel korábban, a fővárosban a kiadott építési engedélyek száma ugrott meg nagyon.
Zalaegerszeg is autóutat kap Az M76-os út a várostól az M7-ig megy majd és a Modern városok program részeként épül.
Számonkérte az MNB a veronai áldozatok elmeorvosi vizsgálatát előíró biztosítót Az MNB a mai napon berendelte és személyesen kért tájékoztatást a veronai buszbaleset kárrendezését végző biztosító felső vezetésétől olvasható a jegybank közleményében.
Súlyos válságot okozhatnak a túlterheléses kibertámadások Az elosztott szolgáltatásmegtagadással járó támadások (DDoS) negatív pénzügyi hatása egyre növekszik. A kis- és középvállalkozások számára egy ilyen támadás átlagosan 120 000 dollárba kerülhet, míg a...