Fiatalok vérével kezelhető az időskori elbutulás

Máig él az a történelmi pletyka, miszerint Báthory Erzsébet fiatal lányok vérét ontotta ki, hogy abban fürödve megfiatalodjon. Bár a vérfürdő fiatalító hatásait a tudomány még nem bizonyította, arra egy nemrég végzett kutatás rámutatott: fiatalok vérét idősekbe fecskendezve több időskori neurológiai betegség így a demencia vagy Alzheimer-kór kezelhető.

2017. november 3. 10:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Egyetlen fotón az Alzheimer kegyetlen hatása - Összeszorul tőle a szív Nem volt még olyan kép, ami ilyen egyszerű drámaisággal mutatná be a demenciával küzdő embert.
Először javult emberi memória agyimplantátum segítségével Ez lehet az Alzheimer-kór kezelésének egyik hatékony eszköze.

Friss hírek
Törlesztette a tartozását Stohl Hosszú idő után végre megszűnt a végrehajtás Stohl András családi cégén, a Co-Stohl Kft.-n. A színész, édesanyjával és egykori kedvesével, Ancsikával vezeti, három évvel ezelőtt azonban a NAV végrehajtást kért rá egy háromszáz­ezer forintos tartozás miatt. Amikor ez kiderült, Stohl azt mondta, hogy igyekszik ezt törleszteni és minden jel szerint így is tett, ugyanis a végrehajtás megszűnt.
7 divattipp a világ legstílusosabb nőitől, amiket érdemes követnünk Ha valakik, akkor ők tudják, mitől lesz egy nő igazán sikkes.
Hétvégére megbolondul az időjárás Pénteken még néhány helyen sütött a nap, más területeken azonban tejföl szerű sűrű köd volt. A szakemberek szerint hétvégére megbolondul az időjárás. Pénteken eső, szombaton havazás és mínusz 3 fok várható az ország nagy részén. A jövő héten minden megváltozik. Napos helyeken akár 14 fok is ...
15 autó kerekét szúrták ki éjjel 15 autó gumiját szúrták ki egyetlen éjszaka alatt Marcalvárosban, Győrben. Ezek közül hat kocsi egymás mellett parkolt. A lakók a rongálást követően kihívták a rendőröket. A jegyzőkönyv szerint a kár összesen félmillió forint. ...
Diákjával volt viszonya a tanárnőnek Tizenéves diákjával szűrte össze a levet egy tanárnő egy Somogy megyei településen. A 30 év feletti nő és a gyerek viszonyáról egy videó is készült, amelyen egyértelműen látszik, hogy szexuális kapcsolat van köztük - ezt egy szintén fiatal fiú vette fel. Egy korábbi tanítvány azt mondta, ő látta a videót és a tanárnő korábban is kihívóan öltözködött.
Eláshatta Fannit a gyilkosa Újabb részletek derültek ki Fanni gyilkosáról! Már egy Veszprém megyei erdőben is keresik a rendőrök a volt valóságshow szereplő holttestét. A gyilkossággal gyanúsított férfi a bérelt autó GPS-e szerint Budapest és Veszprém között is mozgott. A rendőrök megtalálhatták a nő titkos noteszét is, ami támpont lehet az utolsó napjairól.

Bill Gates 50 millió dollárt adományoz az Alzheimer-kór legyőzésére A Microsoft társalapítója mindig is híres volt adományozási szokásairól.
Bill Gates egy vagyont adományoz az Alzheimer-kór legyőzésére Átszámítva több mint 13 milliárd forintot ad a betegség gyógyítására.

Top hírek:
Gryllus Dorkával telefonon szakított párja - Ezzel a szöveggel vetett véget kapcsolatuknak Gryllus Dorka és Simon Kornél kapcsolatuk nehéz pillanatairól is meséltek.
Ezt nem hittük volna Melania Trumpról - Alaposan meglepte a rajongókat Különös fotó készült a first lady-ről.
Nostradamus jóslata 2018-ra: ezt hozza az új év a jövendőmondó szerint Nem túl biztatóak a próféciái.
Náray Tamás patkányos sztorijától neked is összeszorul a szíved A divattervező egy szomorú történetet mesélt el az Appra magyar! adásában egy patkányról, ami a szeme láttára pusztult el.
Öngyilkossággal zsarolta diákját a szerelmes szegedi tanár Sokáig próbálkozott diákjánál, többször szerelmet vallott neki a Szegedi Tudományegyetem egyik volt tanára. A sorozatos visszautasí­tás­tól azonban egyre agresszívebb lett. A kapcsolatuk baráti viszonyként alakult 2016 őszétől. Az ok­­tató először egy külföldi kirándulásra hívta el, ahol próbált hozzá közeledni, de a fiú egyértelműen elmondta, csak tanárként tiszteli.
Kiderült, mi okozta a Magnum főszereplőjének halálát - A boncolási jegyzőkönyvet tegnap hozták nyilvánosságra Emiatt hunyt el John Hillerman.