Erzsébet királynő szenved, férje kikapcsolódik

Egy bájos sandringhami farmházban tölti nyugdíjas évei első heteit Fülöp herceg. A brit uralkodó, II. Erzsébet férje augusztusban vonult vissza a közélettől végleg, azóta a norfolki birtokukon a Wood Farm névre hallgató házikóban pihenget, idejét javarészt olvasással és festegetéssel üti el. A Daily Mailnek nég nélkül nyilatkozó udvari bennfentes szerint Fülöp már régen vágyott erre a nyugalomra, távolléte egyedül Erzsébetet viseli meg, aki rettenetesen hiányolja párját a londoni Buckingham palotából, ahová őt uralkodói feladatai kötik.

2017. november 5. 20:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Beintett a posta: idén nincs pluszpénz az Erzsébet-utalványok kihordásáért Az állami cég mindezt azzal magyarázza, hogy más a kihordás ütemezése, mint tavaly.
Lenyűgöző portré készült Fülöp hercegről - Ezt a festményt neked is látnod kell Megérkezett a 96 éves Fülöp herceg új portréja.
Izgalmas aukció A leghíresebb magyar író-gyűjtemény, Füst Milán és felesége, Helfer Erzsébet kollekciójának kiemelkedő darabjai, köztük a magyar modernizmus ikonikus képei, így Berény Róbert, Tihanyi Lajos munkái is ...
Erzsébet királynőnek saját gyorsétterme van Az egyik legismertebb franchise étterme gazdagítja a királyi kincstárat.
Nézzünk be a mez alá! Egy hosszútávfutónak kockahasa van? Mo Farah 5 és 10 km-en dupla olimpiai bajnok, maratonista is, II. Erzsébet lovaggá ütötte. Vajon milyen fizikumot csinál ennyi futás? Mutatjuk.
Káosz a postán: a levélküldeményeket már nem viszik ki Rengeteg Erzsébet-utalványt kell kézbesíteni, és nem győzik a postások, kevesen vannak a dolgozók.

Felmentésért fellebbezett Fülöp kínzóinak ügyvédje De nem nyugodott bele a döntésbe az ügyész sem. Az elmúlt évek legbrutálisabb állatkínzási ügye tehát másodfokon folytatódik.
Duterte Fülöp-szigeteki elnök folytatja drogellenes hadjáratát A drogellenes háború eddig közel 4 ezer áldozatot követelt
Ha esetleg nem tűnne fel a nyugdíjasoknak, tévéreklámokban mondják el nekik, hogy mennyből az angyal ad nekik 10 ezer forintot Az Erzsébet-utalványokról szóló televíziós felvilágosító kampány indul.
Kikosarazta Trumpot II. Erzsébet Február végén látogathat Trump Londonba, de nem a királynő vendégeként.
Kirúgták a zsidózó jobbikost Rasszista megnyilvánulásai miatt a Jobbik eltávolította a nyugdíjas tagozat alelnöki posztjáról Erős Erzsébetet. Z. Kárpát Dániel elmondta, kevesebb mint huszonnégy óra alatt hozott ítéletet a párt. M...
Kirúgták a zsidózó Jobbikost Rasszista megnyilvánulásai miatt a Jobbik eltávolította a nyugdíjas tagozat alelnöki posztjáról Erős Erzsébetet. Z. Kárpát Dániel elmondta, kevesebb mint huszonnégy óra alatt hozott ítéletet a párt. M...