Pornónak nézte a madarat Facebook, ezért letiltott egy karácsonyi képeslapot

Jackie Charley egy karácsonyra készített rajzot szeretett volna képeslapként árusítani a Facebookon, az algoritmus azonban közbelépett és blokkolta a feltöltést. Az ábrázolt madarat szexuális tartalomnak nézte az oldal.

2017. november 13. 18:03

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Méghogy elveszi a technológia a munkahelyeket? Lárifári! Nem akárki, nyilatkozott az ügyben: a Facebook alapító-tulajdonosa, Mark Zuckerberg. A technológiai állások ráadásul egyre jobban fizetnek, köszönhetően az állandó képzési igénynek.
A Facebook mesterséges intelligenciával harcol a bosszúpornó ellen Egy robot elraktározza a képet és megtiltja, hogy bárki újra feltöltse.
Így kell leszerelni a lesifotósokat: Sia saját maga posztolta a róla készült meztelen fotót A Facebook és Twitter korszakában elég egyszerű hatástalanítani a paparazzikat.
Világszerte akadozik a Snapchat, valaki belépni sem tud Világszerte több helyen, köztük Magyarországon is gondok jelentkeztek hétfő éjjel a Facebook egyetlen valamirevaló riválisaként tekinthető Snapchat működésében.
Megint borult az offshore-bili, magyarok is érintettek Trump belső emberei is sumákoltak, a Facebook és a Twitter is orosz pénzeket kapott, Bono litván plázát vett, orosz milliárdosok fektettek angol focicsapatokba. Megérkeztek a Paradise-iratok.
Nyerj páros belépőjegyet a Sztárban Sztár döntőjére! A nyereményjáték szervezője: TV2 Média Csoport Zártkörűen Működő Részvénytársaság (Székhelye: 1145 Budapest, Róna u. 174., Cégjegyzéket vezető bírósága: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága, Cégjegyzékszá...

Nem törölte le a gyermekpornót a Facebook Több mint egy évig nem volt képes eltávolítani a Facebook eltávolítani egy olyan oldalt, amelyen gyermekeket szexuálisan bántalmaznak.
Iszonyat számokat közölt a Facebook A legoptimistább várakozásokat is megverte a Facebook harmadik negyedéves gyorsjelentésében, mégis 2%-kal estek a részvények piaczárást követően.
Nagy titokban elismerte a Facebook, hogy simán lehet 60 millió kamuprofil is a hálózaton Ezen kívül van 207 millió duplázott profil is.
Mi ez a csúnya újdonság az Instagramon? El lehet tüntetni? Tényleg önmaga paródiájává vált, amit a Facebook művel az önmegsemmisítő felvételekkel, most a tulajdonában lévő Instagramon alakított egy rondát, aminek nincs is túl sok értelme.
Tagja bármilyen Facebook-csoportnak? Bizonyára örülni fog ezeknek a változásoknak A Facebook-csoportok tagjai számára és azok kezelőinek is fontos új funkciókat kínálnak a közösségi oldal fejlesztői mind nagyon hasznos.
BKK: fennakadások vannak a közösségi közlekedésben A viharos időjárás több közösségi járat közlekedésében fennakadásokat okoz - közölte a Budapesti Közlekedési Központ a Facebook-oldalán vasárnap délután.