Így nem fog ön soha repülni, hacsak nem ügyes gázszerelő

A dubaji légitársaság, az Emirates új szintre emelte az első osztály fogalmát: Boing 777-es gépeiken külön luxusfülkében pihenhetnek a gazdagok.

2017. november 14. 5:32

A cikk folytatása...Friss hírek
Három új képet készített a fotós, aki minden idők legtöbbször megnézett képét jegyzi
Ha fejlesztőként játszol online a saját játékoddal, soha ne felejtsd el kikapcsolni a láthatatlanságot Valószínűleg semmilyen szándékosság nem volt az eset mögött, de a H1Z1 egyik fejlesztője láthatatlanul ölte a többi játékost, amíg nem szóltak neki erről.
Itt a világ első Ryzen 7-alapú laptopja Természetesen nem fukarkodik az erővel az ASUS ROG Strix GL702ZC.
Remek plakátokat kapott a Jumanji 2 Maximumon dübörög a Jumanji folytatásának kampánya.
Meghódítja az Androidot a Microsoft Igen népszerű a Google Play áruházban a Microsoft Launcher app.
Csak 2018-ban jön a Praey for the Gods A No Matter Studios mégsem tudja tartani a decemberi premiert, így a Shadow of the Colossust idéző túlélőjáték csak valamikor jövőre jelenik meg. Előtte azonban egy zárt alfateszten is részt vehetnek az érdeklődök.

Fokozza az óvintézkedéseket az USA-járatokon öt légitársaság Öt nagy légitársaság az Air France, a Cathay Pacific, az EgyptAir, az Emirates és a Lufthansa is fokozza biztonsági óvintézkedéseit csütörtöktől az Egyesült Államokba tartó járatain az amerikai hat...

Top hírek:
Ingyenes a Brütal Legend, töltsétek azonnal! Ritka az olyan egyedi játék, mint a Jack Black közreműködésével készült Brütal Legend. Csapjatok le rá!
Call of Duty: WWII - újra aktív a főhadiszállás Az elmúlt hetekben a Call of Duty: WWII központi hubja üresen kongott, mivel a kiszolgáló oldalt kapcsolódási problémák sújtották. Ennek vége, a 48 főt támogató főhadiszállások újra élettel teltek meg, és végre találkozhatunk más játékosokkal.
Azért rúgta ki az EA a Plants vs. Zombies atyját, mert ellenezte a pay-to-win modellt? Bár az első Plants vs. Zombies még az akkor független PopCapnél készült, a sorozat többi részét már az EA felügyelte. Most a franchise megteremtőjének egy barátja mondott pár nem túl kedves dolgot.
Boldog halálnapot! - Hányszor halhatsz meg? Mi lett volna akkor, ha az Idétlen időkig arról szólt volna, hogy Bill Murray mindenkit lekaszabol maga körül. Vagy körülötte kaszabolnak le mindenkit? Most végre kiderül.
Rajzfilm készült a Cuphead alapján Bár nem hivatalos, hanem rajongói munka, a két és fél perces Cuphead című videojáték által ihletett mese zseniális lett!
Megint kódolatlan hetek Két hétig korlátlanul elérhető a VIASAT3 a MinDig TV nézők és a MinDig TV Applikációt használók számára.