Így nem fog ön soha repülni, hacsak nem ügyes gázszerelő

A dubaji légitársaság, az Emirates új szintre emelte az első osztály fogalmát: Boing 777-es gépeiken külön luxusfülkében pihenhetnek a gazdagok.

2017. november 14. 5:32

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Nagyon kemény pénzt fizet az Emirates az Arsenalnak 2006 óta tart a folyamat, még 5 évig biztosan így lesz.

Friss hírek
MWC 2018: Tabletekkel kezdte rendezvényét az Alcatel A kiállítást idén is rengeteg sajtóesemény előzi meg, a kínai gyártó egy nagyobb csokor eszközzel készült a mai napra.
MWC 2018: Frissített V30 készüléket mutatott be az LG A koreai vállalat az idei kiállításon nem mutatja be a G6 utódját, helyette a V30S ThinkQ érkezett mesterséges intelligenciával.
Napi büntetés: film készül a Cheetosról Vagyis pontosabban arról az emberről, aki megalkotta a Cheetost. Hagyunk időt, hogy leülepedjen.
MWC blog: Ez a katalán kiruccanás kötelező Jobban indult az MWC-m, mint tavaly ugyanilyenkor, aztán a nagy pörgés előtt egy kis kirándulás adta meg az MWC-hez a szükséges élményenergiát: Gironát látnia kell annak, aki Katalóniába utazik.
The Walking Dead - így búcsúzik Rick a sorozat másik sztárjától Andrew Lincoln egy zseniális dalban búcsúzik el a sorozat hamarosan távozó sztárjától.
Papers, Please - ingyen, magyar felirattal nézheted a díjnyertes játék rövidfilmes adaptációját Bárki számára elérhető a BAFTA-díjas Papers, Please filmes adaptációja.

Töltött káposzta és gulyásleves az Emirates fedélzetén De csak a prémium utasoknak jár.
Kivonul a Sberbank Magyarországról? Eladná a Sberbank török leánybankját, a Denizbankot, amelyet nem is olyan régen, 2012-ben vásárolt közel 3,5 milliárd dollárért a Dexiától. Az orosz bank közölte: a dubaji Emirates NBD-vel folytat...

Top hírek:
Kickstarterre megy az Iron Harvest (XO, PS4, PC) Részleteket egyelőre még nem kaptunk, de az biztos, hogy jövő hónapban indul a gyűjtés.
Xbox Game Pass - jön a Rise of the Tomb Raider Habár az Xbox Game Pass márciusi jövevényeit csak a jövő héten fogja leleplezni a Microsoft, a cég megmondóembere, Major Nelson már teaselte egy kicsit a következő havi felhozatalt.
Egy hónap múlva jöhet az Aquaman trailere Új pletykák láttak napvilágot, amik szerint megvan, hol mutatja be az Aquaman első előzetesét a Warner Bros., eszerint pedig március végén jöhet a trailer.
Néhány napot késik az Assassin's Creed Origins - Curse of the Pharaohs DLC A jövő hónapban érkező kiegészítő egy teljesen új történeti szálat mutat be.
A Pokémon Góra hajaz az új Szellemirtók-játék Bemutatkozott a Ghostbusters World, és bár a mobilos fejlesztésről nem sokat tudunk egyelőre, világos, hogy a készítők a Pokémon Go sikere által megihletve vágtak neki az új szellemirtós kalandnak.
Elkészült a Star Wars: Episode IX forgatókönyve J.J. Abrams Stephen Colbert műsorában jelentette be, hogy elkészültek a Star Wars: Episode IX forgatókönyvével, a forgatási munkálatok pedig idén nyáron veszik kezdetüket.