Elképesztő balesetet élt túl a 96 éves ausztrál veterán

Wally Whitworth két parkoló autó felett is átrepült kocsijával.

2017. november 14. 15:36

A cikk folytatása...Friss hírek
Elképesztő balesetet élt túl a 96 éves ausztrál veterán Wally Whitworth két parkoló autó felett is átrepült kocsijával.
A civilek szerint nem népszavazással kellene eltörölni az őket megbélyegző törvényt Bár örülnek a Momentum kiállásának, de szerintük inkább a bíróság dolga lenne, hogy jogsértőnek minősítse az ellenük hozott jogszabályt.
Jól kiosztotta a kormányt Orbán örök ellensége Guy Verhofstadt kiakadt a Soros-kampányon.
A Magyar Közút felkészült a télre Az enyhe novemberi időjárás ellenére a hónap 10. napjától kezdődően az ország teljes területén téli üzemmódra váltott a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Ez azt jelenti, hogy országosan 93 mérnökségén keresztül csaknem 3850 fővel látja el a társaság a mintegy 32 ezer kilométeres közúthálózaton a téli feladatokat, 024 órás ügyeleti szolgálatban.
Szarvas vs sütőtök - több nap után, de az állat nyert Ohio városban több lakossági bejelentés is érkezett egy szarvasról, akinek a feje beleragadt egy műanyag sütőtökbe és így járkált a környéken - írja a UPI. Az állat több napig nem tudott szabadulni a sütőtöktől, végül vasárnap három rendőrnek sikerült megfognia a patást ,és megszabadítani a pofájára szorult műanyagtól.
Érthetetlen döntés ágyazott meg az olasz futball legnagyobb szégyenének Avagy nem véletlen, hogy Ventura korábban csak középcsapatoknál dolgozott. A mostani blama ellenére a helyzet nem ennyire gyászos.

Top hírek:
Ninja Warrior - 5. adás 1. rész Kezdetét vette a Ninja Warrior Hungary 5. Selejtezője. Pályára lépett Molnár Niki, Görgey Petra, Gelencsér Tímea, Sallay Szilvia, Gyöngyösi Teca, Mester Nóra és Hunyady Dominika.
Pornónak nézte a madarat a Facebook, ezért letiltott egy karácsonyi képeslapot Jackie Charley egy karácsonyra készített rajzot szeretett volna képeslapként árusítani a Facebookon, az algoritmus azonban közbelépett és blokkolta a feltöltést. Az ábrázolt madarat szexuális tartalomnak nézte az oldal.
NAV-vezér: csak a munkámat végeztem a Mollal Csak a képviselői munkáját végezte, amikor az olcsóbb üzemanyagért lobbizott - mondta az RTL Klubnak Tállai András, a NAV-ot vezető fideszes államtitkár.
Látleletet adott Kornai János Magyarországról Bemutatták a közgazdász új könyvét.
Gulyás Gergely: jövőre egy hónappal a parlamenti választás előtt véget ér az Országgyűlés tavaszi ülésszaka
A parlament megelőzte a bíróságot, ítéletet hirdetett Czeglédy-ügyben Az Országgyűlés elfogadta azt fiatalok és nyugdíjasok kárrendezéséről szóló rendeletet, amiben kijelentik Czeglédy bűnösségét.