Nagy erejű robbanás egy pécsi társasházban

A katasztrófavédelem információi szerint egy ember megsérült.

2017. november 14. 17:44

A cikk folytatása...Friss hírek
A személyigazolványok kiállításához hasonlította az 1300 menekült befogadását a Fidesz Puskás Imre szóvivő szerint a menekültek befogadásának ügye nem olyan horderejű, hogy arról a magyar embereket tájékoztatni kellett volna.
Testről, lélekről, Deutsch Tamásról
Bemutatták a Párisi Udvarban nyíló luxushotel szobáit
A választások utánra tolódik a félrefordítással vádolt tolmács ügye Elnapolták a menekültek szavait állítólag félrefordító tolmács ügyét, mert a vádlott ki akarja záratni az eljárásból a vádat képviselő megyei főügyészséget. Így a kormány is fellélegezhet: a választások előtt már nem kerül elő az ügy.
Itt van az újabb kapocs Szél Bernadett és Soros hazai hálózata között Az LMP-s politikus barátnője Soros pénzén, Alinsky-módszerekkel építene hálózatot. Ismét lebukott Szél Bernadett!
Kamuméter: az államtitkár és a menekültek Rétvári Bence államtitkár Mezőtúron előadta magát, gondolván, szavai majd elsüllyednek az idő tengerében. Csakhogy a Mezőtúri helyi tévé feltette a felvételt az internetre.

Top hírek:
A TASZ kikéri a listát, amelyről Rogán beszélt A miniszter azt mondta, a magyar kormánynak, hatóságoknak van listája azokról a szervezetekről, amelyek az illegális bevándorlást propagálják, jó dologként állítják be, ráadásul jogi segítséget nyújtanak ahhoz. Erre kíváncsi a TASZ.
Az állampolgárok elvszerűbbek a pártoknál Gulyás megvilágosodott a Tv2 kanapéján Andy Vajna csatornájának reggeli műsora helyenként olyan, mintha színészek tartanának felolvasópróbát, de már maguk is unnák. Kedd reggel a mikrofonállvány-színvonalon kérdező műsorvezető és a Fidesz frakcióvezetője együtt próbált érdekes beszélgetést imitálni, kevés sikerrel, pedig érezhetően a JobbikLMP-mantra volt kiadva leckének, grátisz migránsozással.
Elütöttek egy embert az Üllői úton A Határ úti felüljáró előtt történt a baleset, torlódik a forgalom.
Húha - Davos mindig felemelte szavát a globalizáció ellen Mi mindig felemeltük szavunkat a neoliberális globalizáció ellen - mondta Klaus Schwab német mérnök és közgazdász, a davosi világgazdasági fórum alapítója és elnöke a The Wall Street Journal című lapnak adott hétfői interjújában
A szenátus megszavazta a kormányzati leállás végét A képviselők 81:18 arányban szavazták meg a kormányzati leállás befejezését
gyorsan jött, gyorsan ment az egyik jelölt Hódmezővásárhelyen Négyszáz ajánlószelvényt gyűjtött a Hajrá Magyarország hirtelen berobbant jelöltje Hódmezővásárhelyen, de a fele érvénytelen lett.