Nem kellene lemondani a nyugdíjról

Rövidesen eltörölheti a kormány a 65 év alatti, ellátásban részesülőkre vonatkozó bérplafont annak érdekében, hogy minél többen ismét munkába állhassanak erősítette meg az InfoRádiónak Mészáros Melinda, a LIGA Szakszervezetek elnöke.

2017. november 14. 18:25

A cikk folytatása...Friss hírek
Nulláról százra 2,7 másodperc alatt egy 27 éves Honda Accorddal
Kína beszólt az USA-nak az egyoldalú szankciók miatt A kínai külügyminisztérium felszólította az Egyesült Államokat, hogy állítsa le a kínai jogi és magánszemélyek elleni egyoldalú szankciókat, miután Washington közlése szerint az eddigi legnagyobb büntetőintézkedés-csomagot jelentette be, hogy nyomást gyakoroljon Észak-Koreára.
Női kézi-BL: Podgoricában győzött az FTC
A Viszlát nyár lett Magyarország legjobb dala Az AWS képviselheti Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon, a Viszlát nyár című dalával május 8. és 12. között Lisszabonban.
A korábbinál többen szavaznának a külképviseleteken Csaknem 12 ezren vetették fel magukat a külképviseleti névjegyzékbe, várhatóan minden korábbinál többen jelentkeznek majd külképviseleti szavazásra - mondta Pálffy Ilona, a Nemzeti Választási Iroda elnöke szombaton az MTI-nek
Dibusz Lanzafame fejébe látott, Eppel kérdezte az olaszt a tizenegyesről Ferencváros védője már a szünetben figyelmeztetett a Honvéd feltámadására.

Top hírek:
Renáta mesés házasságot hagyott ott Berkiért Hatmilliós Szent István-bazilikai esküvőn mondott igent másfél évvel ezelőtt Katona Renáta a férjének. T. Attila ezután is királynői életet biztosított imádott feleségének, aki most Berki Krisztián oldalán találta meg az igaz szerelmet. A soha nem tapasztalt érzelmeken Hódi Pamela csodálkozik legjobban.
Őrizetben a Rákóczifalván elkövetett gyilkosság gyanúsítottja Egy nap alatt elfogták a nyomozók a 25 éves helyi férfit.
Itt követheti élőben A Dal 2018 döntőjét
Kampányhülye Megmondom, mi lesz. Bogarakat fogunk enni a mecsetek árnyékában. Ezt a hivatalosan is megkezdett kampányból tudom, arra az esetre nézve, ha az ellenzék győz.
Pályán a Renault 2018-as autója! Parc Fermé: Pályán a Renault 2018-as autója!
F1: keményen odavág az FIA a Mercedes időmérő-fölényének Nem lehet különbség a gyári csapat és a többiek motorjai között. Semmiben.