Nem kellene lemondani a nyugdíjról

Rövidesen eltörölheti a kormány a 65 év alatti, ellátásban részesülőkre vonatkozó bérplafont annak érdekében, hogy minél többen ismét munkába állhassanak erősítette meg az InfoRádiónak Mészáros Melinda, a LIGA Szakszervezetek elnöke.

2017. november 14. 18:25

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Jöhet az extra szabadság, ki jár jól? Hamarosan dönthetnek a 2015-ben megszüntetett korkedvezményes nyugdíj helyébe lépő új csomagról - erősítette meg az InfoRádiónak a Liga Szakszervezetek elnöke.

Friss hírek
Honvéd-edző: Jött az izraeli miniszterelnök, és ott állt az elnökünk melegítőben Van der Meer budapesti életéről mesélt Hollandiában.
Dárdai: Volt olyan, hogy a félidőben összetört a mágnestábla A Hertha edzője nagy gyerekekhez hasonlította a focistákat, és elmondta, hogy tette helyre élete egyetlen pofonja.
Az Orvosmeteorológiai percek 2017. november 23-i adása
Vendégünk Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter
Bosszú vagy szerelem - 35. rész Cesur személyesen megy a polgármesterhez, hogy bebizonyítsa, nem tudják őt ilyen könnyen eltávolítani. Cahide elhiteti Korhannal, hogy Hülyat is Cesur hozta a családba. Tahsin ezalatt ellehetetleníti Sühan munkáját a műhelyben.
Ezért fájt a hasa szülés után A 25 éves Suman Prasad miután életet adott első gyermekének, súlyos hasi fájdalmakra panaszkodott. Férje kórházba vitte, az orvosok pedig arra gondoltak először, hogy a méhlepény egy darabja bent maradt, ezért alapos vizsgálatoknak vetették alá - írja a Daily Mail. Végül a fájdalomért felelős dolgot a bélrendszerben találták meg, egy összefüggő hatalmas szőrcsomó személyében.

Óvatos magyar igen az unió szociális pillérére Várhatóan megszavazzák az európai unió tagállamai, köztük Magyarország is az európai jogok szociális pillére elnevezésű kezdeményezést november 17-én, a göteborgi szociális csúcstalálkozón mondta lap...

Top hírek:
A nap legfontosabb hírei – 2017. november 22. Mladic életfogytot kapott, gazdát cserélt egy golfpálya, megjártuk az MTV EMA-t, na meg Soros. Ez volt a szerda.
Félmilliárdot kértek kollégium építésére, varázsütésre szálloda lett belőle Eredetileg edzőtáborok, versenyek idején használhatták volna a gyerekek az épületet.
Évekig vizsgálták több ezer férfi spermáját, riasztó az eredmény A hosszú távú kutatásba 6500 15-49 év közötti férfit vontak be.
Olaszország mégsem tűnt el a migránsok térképéről 1100 illegális bevándorlót mentettek meg gumicsónakokból a Földközi-tengeren szerdán.
Liptai Claudia frizurájára nincs mentség - Mindenki rajta nevetett az esti műsorban Vicces pillanatoknak lehettek szemtanúi az Appra magyar nézői tegnap este.
PSG-Celtic 7-1, a Basel verte a Unitedet, Griezmann életben tartotta a BL-ben az Atletit - A 2017-18-as Bajnokok Ligája-csoportkör ötödik fordulója, szerda A PSG annyi gólt lőtt a csoportkörben, mint még senki, Ibrahimovic klubjaival döntött Bajnokok Ligája-rekordot.