Halálra gázoltak egy gyalogost Szombathelyen

Az elmúlt hétvégén négy hasonló eset történt az országban.

2017. november 14. 19:13

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Szebb perceket a nehéz pillanatokban is a PICi babáknak! Még több koraszülött gyógyulhat családbarát körülmények között: átadták a megújított koraszülött központokat Sopronban, Szombathelyen és a budapesti Madarász utcai kórházban.
"Jól viselkedett" Szombathely, ezért kapta a 15 milliárdos stadiont Ezt mondta a fideszes polgármester, majd a Jézuskához hasonlította a kormányt.
Gálamérkőzéssel avatták fel a Haladás új stadionját Ünnepélyes keretek között szerda este felavatták a Haladás-Swietelsky új labdarúgó-stadionját Szombathelyen a Rohonci úton
Több százmillióból újítanak fel óvodákat Szombathelyen Csaknem háromszáz millió forintos uniós támogatással újítanak fel négy szombathelyi óvodát 2019 elejéig - közölte a város önkormányzata az MTI-vel.
Egy mozgáskorlátozott embert raboltak ki Szombathelyen Pénzt, és az utazókártyáját is elvette egy férfi.
Szombathely egy jellegzetes épülete - rajzpályázat Rajzpályázat az általános iskola, a középiskolák és a főiskolák, egyetemek tanulói részére.

Győrben az Audi Arénában a Mamma Mia musical - Jegyek itt! A Madách Színház nagy sikerű előadása az ABBA dalokból készült Mamma Mia musical 2018-ban folytatja diadalmenetét és az országos turnéján Debrecen és Veszprém után Szombathely, Pécs és Győr közönségé...
Súlyos karambol Szombathelyen Két személygépkocsi karambolozott a 87-es főúton, Szombathely külterületén, a 20-as kilométer közelében.
Átélte a poklot egy Szombathelyen fogva tartott nő Egy férfi a hétvégi házában tartott fogva egy napig egy nőt a szombathelyi parkerdőben. Többször megverte és a telefonját is összetörte.
Haladás Szombathelyen: kész a Haladás stadionja Eggyel több korszerű stadion van Magyarországon, november elején fel is avatják a szombathelyit.
Rejtélyes haláleset: holttestet találtak Szombathely belvárosában Eddig tisztázatlan körülmények között elhunyt egy férfi Szombathelyen az Éhen Gyula téren.
Gyurcsány uniós pénze Czeglédynél Gyurcsány Ferenc az Európai Bizottság másfél milliárd forintos megbízási díjából juttatott 80 millió forintot az előzetesben lévő Czeglédy Csabának. Deutsch Tamás fideszes európai parlamenti képviselő...