Halálra gázoltak egy gyalogost Szombathelyen

Az elmúlt hétvégén négy hasonló eset történt az országban.

2017. november 14. 19:13

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Családja és barátai gyűjtik az ajánlásokat Czeglédynek: van, aki aláírna neki Czeglédy indulásáról megoszlanak a vélemények Szombathelyen.
Szolnokra került a Magyar Kupa A tiszapartiak nyerték a férfi kosárlabda Magyar Kupát. A debreceni fináléban vasárnap 82-67-re győztek a Szombathely ellen.
Légpisztolyt vitt az iskolába egy diák Szombathelyen Lőtt is vele, a rendőrség eljárást indított.
Az Elios-szal újíttatná fel a közvilágítását Szombathely Erre 1,2 milliárdos banki hitelt venne fel a város, ahol még mindig nem tudták megoldani a Haladás-stadion üzemeltetését.
Elfogadták Szombathely költségvetését Több mint 32,7 milliárd forintos mérleg szerinti bevételi és kiadási főösszeggel fogadta el csütörtökön Szombathely költségvetését a megyei jogú város közgyűlése, ebből mintegy 16,4 milliárd forint fo...
Elios - Szombathelyen is beszállhat a milliárdos projektbe Amikor tavaly márciusban úgy döntött a város, a helyi igényeknek megfelelően szükség van a közvilágítás cseréjére, még szó sem volt a cégről.

A Fradi 65 másodperc alatt bemutatta a szezon feltámadását videó 4-1-re égett a Ferencváros Szombathelyen, mégis pontot szerzett.
Meglepetés Fehérváron, dupla hosszabbítás Szombathelyen a kosár NB1-ben Nagy lehetőséget szalasztott el az Alba, Perl és Govens villogott a Falcóban.
Köveket műtöttek ki a szombathelyi gekkóból Egy leopárdgekkó gyomrából operált ki köveket a szombathelyi állatkórházban dr. Varjú Gábor. Az állatot január közepén vitte be a gazdája. Szombathelyen csak páran tartanak ilyen állatot, így ...
Törőcsik Marival vinné színre új darabját Koltai A monodrámát Szombathelyen mutatnák be.
Egyedülálló 3D-s technológia segíti a sebészeket Szombathelyen Országosan egyedülálló módon háromdimenziós technológiával működő eszköz segíti a sebészek munkáját a szombathelyi kórházban.
Ezért nem tárgyalhatják Győrben a bőnyi rendőrgyilkosságot Szombathelyen lesz az elsőfokú tárgyalás.