Hosszú Katinka fölényesen győzött Tokióban

A háromszoros olimpiai bajnok a 400 méter vegyes döntőjében diadalmaskodott.

2017. november 14. 19:18

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Hosszú Katinka elárulta, mi lesz a házasságával "Az egymásra figyelés időszaka jön most." Hosszú Katinka így reagált a házasságára vonatkozó kérdésre.
Ő lett az év női sportolója Hosszú Katinka, Babos Tímea és Márton Anita reménykedhetett.
Hosszú Katinka csattanós válasza A sportpszichológus szerint nem szabad összekeverni a valóságot a sajtóban megjelenő képpel. Ráskó Eszter arról beszélt, hogy a háromszoros olimpiai bajnok úszó hamarosan csattanós választ fog adni a ...
Magyar edzők segítenének Hosszú Katinkának Az SzPress Hírszolgálat annak kapcsán kereste meg a három edzőt, hogy az utóbbi hetekben Hosszú Katinka és Shane Tusup viszonyának megromlásáról hallani.
Fotó: együtt, mosolyogva hagyta el az uszodát Hosszú Katinka és Shane Tusup Fordulat az ügyben?
Shane Tusup jövője bizonytalan Hosszú Katinka nélkül A házassági válságban lévő páros továbbra is külön utakon jár, de az amerikai edző járhat rosszabbul.

Friss: ilyen viszony van Hosszú Katinka és Tusup között Ezúttal a Bors foglalkozott a sztárpár helyzetével.
Férje nélkül edz Hosszú Katinka Minden jel arról árulkodik, hogy nem költözött vissza edző-férjéhez Hosszú Katinka. Az olimpiai bajnok úszónő hazatért Miamiból, de az első közös edzésükre, csak férje ment el, Katinka távol maradt a ...
Hosszú Katinka mosolyogva ölelkezik férjével A közösségi média és a sajtó tele van Hosszú Katinkáék nehéz időszakban lévő házasságával. A probléma ugyanakkor az üzletet nem érinti: az Ironlady oldalon a webshop beléptető ikonján Katinka és Shane...
Hosszú Katinka lelépett, de férje nem adja fel Shane Tusup újabb üzenet posztolt a közösségi médiában, amely a pozitív gondolkodásra hívja fel a figyelmet.
Hosszú Katinka maga mögött hagyta Orbán Viktort is A Publicus Intézet vezetője szerint a szokásos év embere felmérésüket is, mint sok minden mást, a pártszimpátia befolyásolja.
Meglepő üzenet Hosszú Katinka férjétől Shane Tusup a jelek szerint a közösségi médiában üzenget a tőle távol lévő feleségének, Hosszú Katinkának.