Az EU határait már ma is fegyveres erőszakkal védjük

A Földközi tengeri útvonalon július közepén enyhült a nyomás, az olasz parkokat elérő migránsok száma drasztikusan csökkent. A tény mögött a meztelen igazság, hogy ezt az EU nem diplomáciai okoskodással érte el, hanem erőszakkal és fegyverekkel. Ha a ravaszt nem is ők húzzák meg egyelőre.

2017. november 14. 19:28

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Kétszer annyi migráns próbálkozik az olasz partoknál, mint tavaly év végén A Frontex (Európai Határ- és Partvédelmi Ügynökség) kedden közölt adatai szerint a Földközi-tengeren Olaszországba érkező migránsok száma nagyjából megduplázódott. Igaz, elmarad a korábban tapasztalt ...
Immár lengyelek is küzdenek a földközi-tengeri embercsempészet ellen Kilencvenhat fős lengyel katonai kontingenssel erősít a Sophia művelet, amely az embercsempészetet kívánja megakadályozni a Földközi-tenger térségében.

Friss hírek
Nagyobb bravúrt nem csináltak még olimpián, mint Ledecká A 22 éves cseh az alpesi sí-aranya után a snowboardos első helyét sem nagyon hitte el, pedig ez nem is véletlen volt.
Válogatás nélkül ütött nőt, kislányt az utcán a debreceni gyilkosság gyanúsítottja Előzetesben a hétfői emberölés gyanúsítottja.
10 százalékos hozam kockázatmentesen? Ebből a videóból másfél perc alatt megtudja a lényeget A bankbetétek után fizetett kamat szinte észrevehetetlen. Az állampapírt vásárlók között is sokan vannak, aki magasabb hozamú befektetésben gondolkodnak, de nem akarnak kockáztatni. A Bankmonitor szakértője azt mutatja be, mi van még a választékban.
Rasszista jelképnek nézte a norvég lobogót a híres író Egy sikeres írónő értesített a helyi médiát a felfedezéséről. Óriásit tévedett.
Kizárólag a repülőgép csomagterében lophatnak Úgy tudjuk, növelik a speciális, álcázott, ám működő kamerákkal ellátott csomagok számát, amelyekkel felveszik a tolvajokat. A tervek szerint biztonsági kamerából is több lesz.
Ez egy egyszerű komédia, de néha ilyen is kell - Kritika az Éjszakai játék című vígjátékról Az Éjszakai játék az a fajta film, amiből ma már sajnos nagyon kevés készül: nem alpári, de felnőtteknek szóló vígjáték, amin lehet röhögni.

Továbbra is menti a tengeren a migránsokat az uniós határvédelmi ügynökség Új műveletet indít a Földközi-tenger térségében az Európai Unió határvédelmi ügynöksége (Frontex), hogy segítse Olaszország határellenőrzési tevékenységét. Ez nagyjából abból áll, hogy továbbra is kim...
Korai az öröm: a tél épp ellentámadásra készül A Földközi-tenger felől érkező áramlás vette át a hatalmat hazánk felett, de a tél lassan összeszedi erejét: nagy visszatérése hét vége felé várható.

Top hírek:
A romagyilkosságok áldozataira emlékeztek Megemlékezést tartott a tatárszentgyörgyi romagyilkosságok kilencedik évfordulóján a Fővárosi Roma Önkormányzat és az Ide tartozunk Egyesület Budapesten, a Jászai Mari térnél.
NBA: Hatalmas meccset nyert meg a címvédő Golden State Curry 44 pontot dobott, a Thunder Westbrook dudaszó pillanatában elengedett triplájával győzött.
A Sörgyári Capriccio rendezője nem szereti a sört 80 éves Jirí Menzel Az Oscar-díjas Jirzi Menzel moziba nem nagyon jár, otthon Stan és Pant néz inkább.
Azonnal frissíteni kell az uTorrentet! Számos súlyos sebezhetőség lapult az alkalmazásban.
Hogy lehet fenyegető jelenség, ha beszélgetni akarunk a minket érintő kérdésekről? Több ezer diák tüntetett a Kossuth téren egy jobb, jövőre felkészítő oktatásért. Szerintük a hatalom már mindenki bérencének bekamuzza őket, csak hogy ne kelljen érdemben reagálni a követeléseikre. Március 15-re újabb tüntetést jelentettek be.
A Magyar Telekom irodaháza gyulladhatott ki a Huszti úton A tűz az épület földszintjén keletkezett. Senki sem sérült meg.