Általános iskolában lövöldöztek kaliforniában három halott

A fegyveres reggel nyolc óra körül nyitott tüzet az iskolában tartózkodókra.

2017. november 14. 19:44

A cikk folytatása...Friss hírek
Általános iskolában lövöldöztek kaliforniában három halott A fegyveres reggel nyolc óra körül nyitott tüzet az iskolában tartózkodókra.
A Rosznyefty már érzi Venezuela leminősítését Négy százalékkal esett a Rosznyefty orosz olajipari cég árfolyama kedden a moszkvai értéktőzsdén arra a hírre, hogy "részleges csőd" kategóriába sorolta Venezuela adósi besorolását a Standard & Poor's nemzetközi hitelminősítő.
Bújtatott PR kampánnyal erősít az orosz kormány az elnökválasztás előtt Néhány hónappal az elnökválasztás előtt az orosz kormány kampányt indított, amelynek célja az elmúlt évek eredményeinek hangsúlyozott előtérbe állítása. A Reuters hírügynökség rendelkezésére álló dokumentumokból az tűnik ki, hogy elsősorban az energiaágazat nagy vállalatait vonták be a PR-akcióba.
Halálos veszélyben van Ferdinand, a svéd sztárjávorszarvas Kilőhetik a nyáron interneten szenzációt keltő állatot, mert rátámadt egy kutyáit sétáltató nőre, aki könnyebben megsérült. Több ezren írták alá a petíciót arról, hogy hagyják életben.
Izrael Vaskupolát telepített a palesztin fenyegetések miatt Az izraeli védelmi erők szerint ez csak rutinművelet.
Jutalom járna Észak-Koreának amennyiben befagyasztaná nukleáris programját Ha Észak-Korea úgy dönt, hogy befagyasztja nukleáris programját és hajlandó párbeszédet kezdeni nukleáris leszereléséről, Dél-Korea és a nemzetközi közösség kész lenne arról tárgyalni, hogy milyen lehetséges jutalommal viszonozza ezt - jelentette ki Mun Dzse In dél-koreai elnök.

Top hírek:
Velence polgármestere beszólt a smucig turistáknak Esznek, isznak, aztán amikor hozzák a számlát, sírnak, hogy nem tudnak olaszul.
Két évet kapott az Iszlám Államhoz induló holland nő Két év börtönbüntetésre ítélt hétfőn egy rotterdami kerületi bíróság egy 22 éves holland nőt, aki a vád szerint 2015-ben férjével és gyerekeivel Szíriába utazott, hogy csatlakozzon az Iszlám Államhoz.
Orbán támogatójának egyre inkább kifelé áll a rúdja Tovább gyengült a Bajorországban kormányzó Keresztényszociális Unió (CSU) választói támogatottsága, és a német tartomány lakosságának csaknem négyötöde szerint Horst Seehofernek távoznia kell a CSU-elnöki és a kormányfői tisztségből - mutatta ki egy hétfőn ismertetett felmérés.
Gyász! Így siratják az olasz lapok a focikatasztrófát Nekik ez még furcsa: hatvan éve nem volt példa ilyesmire.
Mondja meg az EU-nak, mit gondol az álhírekről! Reszkessetek, álhírek, lesz itt konzultáció meg egy egész munkacsoport is! De vajon mi lesz az EU-ról hazudozó kormányokkal?
Kispárnát kap egy amerikai bűnöző a kivégzése alatt Nehogy légzési problémái legyenek.