Sikerrel hangolt a Barcelonára a MOL-Pick Szeged

Csak papíron volt rangadó a Tisza-partiak Balatonfüred elleni mérkőzése.

2017. november 14. 19:32

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Könnyedén nyert a MOL-Pick Szeged a férfi kézilabda NB I-ben Stefan Sigurmannsson plusz egy gól volt a különbség a Vác ellen.
Szegedi bravúr a BL-ben A MOL-Pick Szeged nagy meglepetésre két góllal győzött a német bajnok Rhein-Neckar Löwen otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 11. - idei első - fordulójában, vasárnap.
Egyről a kettőre jutni A címvédő Győri Audi ETO KC, az FTC Rail Cargo Hungaria és a Mol Pick-Szeged képviseli a magyar színeket hétvégén a kézilabda Bajnokok Ligájában.
Horvát jobbátlövőt szerződtetett a MOL-Pick Szeged Ivan Srsen tavasszal Juan Carlos Pastor csapatát erősíti.
Minden időben (Teljes film) A Tisza Cipő, Tisza Cipőgyár nagy múltra visszatekintő története, az alföldi Martfű városában.
Jól lehűtötte az országot a lassan távolodó hullámzó frontálzóna A Tisza vonalában jár a front, ott most van, ahol -5 fok van.

Átússza a Tiszát, ha esik, ha fúj Egy vékony kötél segítségével, szakadó esőben úszta át az erős sodrású Tiszát Gergelyiugornyánál, egy 70 éves debreceni orvos. Skapinyecz József már 15 éve minden januárban vállalkozik az úszásra, ha ...
A Tisza egykori hosszának kétharmadára rövidült Veszélyben vannak hazánk vizes élőhelyei: az emberi tevékenység hatására 87 százalékuk tűnt el.
A magyar folyó föltámadásának napja Tizennyolc évvel ezelőtt a Szamos felső folyásának romániai vízgyűjtő területén működő román-ausztrál tulajdonú Aurul nevű bányavállalat létesítményéből nagy mennyiségű cianid- és nehézfémtartalmú sze...
Hosszú oldal - Miféle ember Tisza úgy csüggött Károly bácsin, mintha a Jóistent látná személyesen.
A szlovénok öt góllal, a csehek egyel győztek a kézi Eb-n A Veszprém légiósai kilenc gólt hoztak össze, a Balatonfüred jobb átlövője hatszor volt eredményes.
Új látványosságokkal bővül idén a Tisza-tavi Ökocentrum Tegnaptól ismét látogathatóvá vált a Tisza élővilágát bemutató központ.