5 halott egy kaliforniai iskolai lövöldözésben

A merénylőt lelőtték, több sérültet helikopterrel szállítottak kórházba.

2017. november 14. 20:16

A cikk folytatása...Friss hírek
A környezetszennyezéstől és a túlnépesedéstől tartanak a magyar városlakók A magyar városlakók a környezetszennyezést, a túlnépesedést, valamint az élelmiszer-, illetve az energiahiányt tartják a legnagyobb kihívásnak a jövő metropoliszai számára. Budapest pedig 30 éven belül válhat okos várossá derül ki a Futureal-csoport és a TEDxDanubia által közösen szervezett rendezvényen végzett felmérésből.
Az IÁ elszánt harcosai folytathatják a küzdelmet Horváth József biztonságpolitikai szakértő szerint a magát Iszlám Államnak nevező terrorszervezet elszánt harcosai a területi veszteségek után is folytathatják a harcot
37 évesen lett nagymama az árnyékminiszter
Kilépett az MSZP-ből Horváth Imre Az LMP indítja 2018-ban Horváthot sajtóhírek szerint.
Tavaly 89 milliárdba fájt nekünk az MTVA Tízmilliárddal elbillent megint a költségvetésük, kéne nekik egy jó pénzügyi vezető végre.
Férfi-krízis!? Hol van az er?sebb nem?

Top hírek:
Szétlopták az arra a játszótérre adott uniós pénzt, aminek a Fidesz a csodájára járt Nyugi, nem politikusok a vádlottak.
Mégsem lesz teljes körű elektronikus ügyintézés? Egy fideszes törvényjavaslat szerint időt adnának azoknak az állami szerveknek, amelyek nem tudtak időben felkészülni az elektronikus ügyintézés bevezetésére.
PSG-Celtic 7-1, a Basel verte a Unitedet, Griezmann életben tartotta a BL-ben az Atletit - A 2017-18-as Bajnokok Ligája-csoportkör ötödik fordulója, szerda A PSG annyi gólt lőtt a csoportkörben, mint még senki, Ibrahimovic klubjaival döntött Bajnokok Ligája-rekordot.
A futónő rejtélyes tragédiája: meghalt a soroksári gyilkosság koronatanúja Fontos tanúként szerepelt a soroksári ügy nyomozásában az a férfi, akivel halála előtt kapcsolatot létesített a meggyilkolt Gyurik Krisztina. A férfival nemrég szívroham végzett.
A Viszkis menti meg idén a magyar közönségfilmek becsületét Az Ambrus Attila történetét fiktív elemekkel bemutató filmben az a jó, hogy jókor gyorsít és lassít: az adrenalintól túlfűtött autós üldözések és rablások feszesek, a líraibb, az egyéni drámának megágyazó részek pedig indokoltan visznek el talán a vártnál több játékidőt. Antal Nimródról eddig is tudtuk, hogy jó rendező, de A Viszkissel amerikai munkáinak tanulságait is ügyesen hasznosítja.
Pénteken iktatják be hivatalába Emmerson Mnangagwát Mugabe egykori alelnöke veszi át Zimbabwe irányítását.