Zsolti kiakadt, hogy a milliós órájára pályázik a sofőr

A sofőr fizetséget várt Csilláéktól, amiért elviszi őket a célállomásra, azonban a páros nem tudott mit adni neki. A sofőr Zsolti méregdrága óráját szerette volna megkapni, azonban Zsoltinak esze ágában sem volt neki odaadni, inkább kiszálltak a kocsiból.

2017. november 14. 20:28

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Megyeri Csilla szép nőnek tartja magát Csilla azzal szórakoztatta magát, hogy videót készített az utazásról. Zsolti nem volt túl nyitott, így Csilla másként találta fel magát, sőt a kocsiban ülök mindegyikéről - magáról is - véleményt mond...
Megyeri Csillát bántja, hogy Muri Enikőék átnéznek rajtuk Arról kellett szavazniuk az Ázsia Expressz sztárjainak, melyik páros legyen az, aki harmadikként megküzd a Hajszában Németh Lajosékkal és Cseke Katinkáékkal. Csillának határozott elképzelése volt, hog...
Ninja Warrior-tortával érkezett cukrász ninja a Selejtezőbe Jabin Peti ismét a backstage-ben randalírozott. Gyapot memgutatta neki tündér jelmezét, Zizi földhöz vágta, Metzger Zsolti pedig megkínálta a ninja-tortájából. Less be a kulisszák mögé!

Zsolti ultimátumot adott Megyeri Csillának babaügyben Zsolti minden áron gyereket akar és vagy Csilla szül neki, vagy valaki más. Hogy az ultimátumra miként reagált Csilla, kiderül az extra videóból.
Elképesztő, hogy mi fogadta az Ázsia Expressz szereplőit a halpiacon Ilyen agresszív kofákat még nem láttam mondta Ambrus Attila, miután a kifogott halakat próbálta Berkivel eladni a halpiacon. A versenyzőknek a legjobb kereskedőkké kellett válniuk, azonban Csillának ...
Molnár Zsolt az edzőteremben készült az Ázsia Expresszre Zsolti talpraesettnek tartja magát, a kalandra pedig fizikailag próbálta magát felkészíteni. Ha megtehette volna, Ázsiába a kutyáját is magával vitte volna.
Nem a férje kíséri? Kiderült, ki lehet ott Szabó Zsófival a szülőszobán Ha Zsolti inkább kint marad, Zsófi akkor sem marad egyedül.