Magyar válogatott - Gyér érdeklődés az utolsó meccs előtt

Szélesi Zoltán hét helyen módosított a kezdőcsapaton.

2017. november 14. 20:10

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Már nincs kit megfigyelni Egyazon naptári évben kikapni a világfutball két törpéjétől, Andorrától és Luxemburgtól, nem akármilyen bravúr. Magyarország labdarúgó-válogatottjának ez is sikerült, igaz, két különböző szövetségi ka...
Az újonc Kovácsik a kapuban Szélesi Zoltán megbízott szövetségi kapitány a kapus Kovácsik Ádám személyében újoncot avat a magyar labdarúgó-válogatottban, amely 20 órától Luxemburg vendégeként lép pályára barátságos mérkőzésen.
Nikolics gólokat szeretne rúgni a válogatottban Elutazott Luxemburgba a Szélesi Zoltán vezette nemzeti csapat.
Szélesi Zoltán újabb rutinos játékost kényetlen nélkülözni A kazah Kajrat Almati középpályása már is hagyta a válogatott edzőtáborát.
Leekens is ott volt a válogatott edzésén Jóllehet a novemberi felkészülési mérkőzéseken Szélesi Zoltán irányítja majd a válogatottat, a jövőre munkába álló belga szakember is megnézte a tréninget.
Két hátvédre sem számíthat Szélesi Zoltán Több játékosra sem számíthat a magyar válogatott ideiglenes szövetségi kapitánya.

Ismét külföldi a kapitány A játékosként egyszeres BEK-döntős, kétszeres UEFA-kupa-döntős belga Georges Leekenst nevezték ki a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának. A 68 éves szakember megbízatása kettő plusz fél...
Jolly joker Felcsútról Óvatos mértéktartásól árulkodik Szélesi Zoltán válogatott kerete. Az egyelőre két barátságos mérkőzésre kinevezett szövetségi kapitány 25 fős névsorában Balogh Balázs kivételével csak olyan labdarúg...
Dárdai igaz barátja megkapta élete esélyét A Hertha-edző nevezte annak, nem sok ilyen van. Szélesi Zoltán irányítónak indult, jobbhátvéd lett belőle. Az U17-tel sikeres edző volt, hátha a felnőttekkel is. Imádta az Újpestet, ahol megalázták, F...
Szélesi Zoltán: az edző, aki túlélte Bernd Storckot Két barátságos meccs jut most neki, ám nagy kérdés, mit kezd vele az MLSZ a jövőben? Portré.
Már lehet jegyet venni a Costa Rica elleni meccsre Nézze meg élőben a Szélesi Zoltán-féle magyar válogatottat.
Szélesi Zoltán irányítja a magyar válogatottat a következő két meccsen Ideiglenes megbízatást kapott az MLSZ-től, miután megváltak Bernd Storcktól.