Rengeteg időt takaríthat meg ezzel a programmal

Az alábbi program lehetővé teszi, hogy a lehető legegyszerűbben, az éppen használt alkalmazásból ki sem lépve érjük el a számunkra fontos információkat, weboldalakat.

2017. november 18. 11:03

A cikk folytatása...Friss hírek
Érdekes eredményre jutottak az üstökösport vizsgáló kutatók Szerves molekulák alkotják a 67P/Csurjumov-Geraszimenko üstökösből származó por felét - állapították meg a Cosima mérőműszer adatait elemző kutatók.
Mikor jön a Mikulás? Ezt a választ meg ne mutassa a gyereknek, mert sírva fakad A Google keresési trendjeit vizsgáló oldal alapján egyre többen kíváncsiak arra, mikor is jön a Mikulás. A kereső algoritmusa nagyon előzékeny szeretne lenni, rögtön kiemelt keretben szállítja saját válaszát.
6+1 dolog, amit félkézzel is meg tudsz csinálni Elég csak megkérdezni egy kisgyerekes szülőt, hogy hány dolgot tud elvégezni úgy, hogy az egyik kezében a gyerekét fogja. Meg fogunk lepődni. Jól jöhet az efféle tudás akkor is, ha az egyik karunk gipszben van, vagy, ha az egyik kezünkkel a telefonunkat használjuk éppen. Összegyűjtöttünk pár olyan tevékenységet, amiről nem gondolnánk, hogy akár félkézzel is végrehajthatóak.
Valóra vált álom Így nevezték el a francia állatkertben született óriáspandabocsot.
Eltűnt Sirocco, Új-Zéland leghíresebb madara Hónapok óta nem látták a lakatlan szigeten élő állatot.
Jön az új Star Wars film, és újabb csúcstelefont öltöztetnek Star Wars ruhába Úgy döntött a OnePlus, hogy követi a Samsungot, és elkészíti csúcstelefonjának Star Wars-változatát, azonban kizárólag India számára.

Top hírek:
Újított a Facebook: kiadott egy spéci új Messengert, amit a 6-12 éves gyerekeknek szán Hétköznapi jelenség, hogy általános iskolás gyerekeknek is van okostelefonja, vagy szórakozás céljából kapnak kézbe tabletet otthon, a Facebook ezért is készített a 6 és 12 év közöttiek számára egy üzenetküldő alkalmazást. A Messenger Kids kicsiknek szól, de a szülőkre is gondolt, ők tudják ugyanis engedélyezni, hogy az alkalmazással kivel beszélhetnek a gyerekek.
Megjöttek az első felvételek a műholdról, amit azért küldtünk ki, hogy 24 órában figyelje a levegőnket Elküldte első felvételeit az Európai Űrügynökség október 13-án felbocsátott Sentinel5P műholdja a Föld légkörének szennyezettségéről. A műhold neve már sok mindent elárul: Őrszem5P.
Gyenge otthon a wifi? Pofonegyszerű módon turbózhatja fel Az amerikai Dartmouth College kutatói egy bonyolult számítási művelet segítségével kidolgozták, hogyan lehetne a leghatékonyabban növelni a routerből kilépő wifi-jelet.
Nem mindegy, melyik új iPhone-t veszi meg: az egyiken érezhetően gyorsabb a net Az Apple az elmúlt években a Qualcomm modemjét használta, így az iPhone-ok ezen keresztül tudtak mobilnetezni. 2016-ban azonban az Intellel is szerződést kötöttek, így az iPhone 7 és 7 Plus után a jubileumi iPhone X-ből is többféle változat készült.
Ezt rettenetesen élvezik a fizikatanárok Egyhetes tanulmányútra mennek a magyarok a CERN-be.
Több tucat cápa tetemét vetette partra a víz Ausztráliában Egyelőre nem tudni, miért pusztultak el a tengeri ragadozók.