Mégsem lesz teljes körű elektronikus ügyintézés?

Egy fideszes törvényjavaslat szerint időt adnának azoknak az állami szerveknek, amelyek nem tudtak időben felkészülni az elektronikus ügyintézés bevezetésére.

2017. november 22. 10:40

A cikk folytatása...Friss hírek
Olaszliszkai lincselés: Még mindig nem kapott kártérítést a megölt tanár családja A Szögi család ügyvédje szerint a 2010-ben megítélt kártérítésből egy fillért sem kapott még az Olaszliszkán agyonvert pedagógus családja.
Esővel, hóval érkezik hétvégére a lehűlés Pár fokkal még hidegebb lesz hétvégétől és csapadékosra fordul az időjárás. Inkább eső valószínű, de keleten havazás is előfordulhat. Megerősödik a szél és az éjjeli fagy is fokozódik.
Trócsányi: a kvótarendszer nem ösztönöz a hazatérésre Trócsányi László igazságügyi miniszter szerint a kvótarendszerek nem ösztönzik az embereket arra, hogy visszatérjenek hazájukba
Macron "barátként" érkezett Algériába  Emmanuel Macron először látogatott el szerdán francia elnökként Algériában, ahol kijelentette: barátként érkezett, de nem szeretne a volt francia gyarmat és Párizs közötti "fájdalmas múlt túsza" lenni
Kéne már egy Nobel
Több tucat orvosnak és 300 betegnek kellett elhagynia a rendelőt Egy izzó és füstölő orvosi műszer miatt kellett kiüríteni az épületet.

Top hírek:
Szirénázó tűzoltóautó ütközött egy teherautóval Egy ember megsérült.
Nincs is jobb hely Bayer Zsolt könyvének bemutatójára, mint a kormányhivatal nagyterme A részvételt gov.hu-s emailcímen kell jelezni. A hivatal szerint ez csak terembérlés, Bayer pedig "az állam által kitüntetett író".
Tarlós a 3-as metróról: Egyetlen liftet sem fogunk kispórolni Az ellenzék felvetette, hogy minden állomás legyen akadálymentes.
Az áron aluli szerződés is tiltott pártfinanszírozás A 2014 óta lévő szabályozásra figyelmeztet a Számvevőszék.
A börtönben tizenkét kilót fogyott, most ő a Hétköznapok hősei-kampány egyik arca Hétköznapok hősei címmel adventi kampányt indít a Magyar Helsinki Bizottság. Azokat mutatja be, akik nem fogják be a szájukat, kiállnak az őket ért jogtalanságok ellen. Van, aki mécsesből kirakott feliratért kapott figyelmeztetést, és van, aki négy hónapos vizsgálati fogságba került. Az illiberális államokban ők a fogyatkozó kisebbség a többség egyre óvatosabb és beletörődőbb.
Nem történt ilyen 65 éve a törökök és görögök között Recep Tayyip Erdogan személyében hatvanöt év után először látogat török államfő csütörtökön Görögországba.