Szexuális abúzus: bűnösnek vallotta magát az amerikai tornásznők csapatorvosa

Elismerte a vádakat a bíróság előtt Larry Nassar. A férfit hétrendbeli szexuális visszaéléssel vádolták meg.

2017. november 23. 5:47

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Hatvan év börtönt kapott gyerekpornóért az amerikai tornászok orvosa Larry Nassar sportolókat is zaklatott.

Friss hírek
A kijevi bíróság szabadlábra helyezte Miheil Szaakasvilit Az egyik ügyész szerint fennáll a veszélye annak, hogy Szaakasvili ellen merényletre készül az orosz titkosszolgálat.
Több mint százezer háztartás maradt áram nélkül Franciaországban Az Ana vihar komoly fennakadásokat okozott a vonatközlekedésben is.
Alakul az Európai Unió közös védelmi együttműködése Hivatalosan is jóváhagyták az Európai Unió közös védelmi dimenziójának megerősítését célzó, úgynevezett állandó strukturált együttműködés (PESCO) létrehozását hétfőn a tagállamok külügyminisztereinek brüsszeli ülésén.
Komoly fennakadásokat okozott a havazás Hollandiában és Belgiumban Hollandiában hétfőn az iskolák is zárva voltak.
Kína alternatív valóságot hozott létre Venezuelában A gazdasági válságban vergődő dél-amerikai országba ömlenek a nagy amerikai márkákra hasonlító, hamisított kínai termékek - a Head & Shoulders sampon például Hoed & Shouders néven fut, a Johnson's új márkaneve pedig a Yahnsan's.
Hatalmas károk a nagy eső miatt Horvátországban Egy ember meghalt, Szlovéniában több százan maradtak áram nélkül.

Bűnösnek vallotta magát a száznál is több nőt zaklató orvos Olimpiai bajnok tornász is vallott Larry Nassar ellen. Gyerekpornó is szerepel a vádpontok között.
Bűnösnek vallotta magát a 125 fiatal lányt zaklató Larry Nassar A férfi az amerikai tornászválogatott orvosa volt, a kezelések közben zaklatta és molesztálta a kiskorú lányokat.

Top hírek:
Letartóztatták a volt kínai párttitkárt, aki államfő lehetett volna Az utóbbi öt évben több mint 1 millió embert tartóztattak le ilyen okból.
Terrorcselekménynek minősítették a New York-i robbantást Névtelenséget kérő hatósági források szerint csőbomba robbanhatott a metróalagútban. Egy férfit őrizetbe vettek. A hatóságok szerint terrorcselekményt kíséreltek meg. Az elkövető állítólag bangladesi.
Saját készítésű bombát robbantott a merénylő Bomba robbant egy New York-i buszpályaudvaron
Több mint százezer háztartás maradt áram nélkül Franciaországban Az Ana vihar komoly fennakadásokat okozott a vonatközlekedésben is.
Jobban szeretik a magyar tejet a románok, mint a sajátjukat Az importált tej közel fele Magyarországról érkezik.
Komoly fennakadásokat okozott a havazás Hollandiában és Belgiumban Hollandiában hétfőn az iskolák is zárva voltak.