Gulácsi így búcsúzik el

Gulácsi a harmadik helyet is nagyra értékeli, így búcsúzik a Bajnokok Ligájától.

2017. december 7. 8:45

A cikk folytatása...Friss hírek
Lázár Bence tartotta a lelket szeretteiben Utolsó percig hitt a gyógyulásában és tartotta a lelket szeretteiben a csütörtökön elhunyt 26 éves focista. Curtis és Fresh Andi is könnyezve emlékezett Lázár Bencére.
Gázóra leolvasó talált rá az áldozatokra Rákóczifalván Egy utca, két lakás, mindkét lakásban egy-egy holttest rejtélyes ügy borzolja a kedélyeket Rákóczifalván, a szomszédokat megölhették vagy egymással végeztek.
Renáta mesés házasságot hagyott ott Berkiért Hatmilliós Szent István-bazilikai esküvőn mondott igent másfél évvel ezelőtt Katona Renáta a férjének. T. Attila ezután is királynői életet biztosított imádott feleségének, aki most Berki Krisztián oldalán találta meg az igaz szerelmet. A soha nem tapasztalt érzelmeken Hódi Pamela csodálkozik legjobban.
Országosan kilenc, Budapesten tizenkét éves rekord dőlt meg tavaly a kiadott lakásépítési engedélyek számában A KSH ma megjelent friss adatai szerint, 2017. IV. negyedévében 9600 lakás építésére adtak ki engedélyt országosan, míg 6400 ingatlan épült meg. Az építési engedélyek volumene a 2008-as szinteket idézi, s az elmúlt kilenc évben csak két negyedévben volt ennél valamivel magasabb. A megépülő lakások száma pedig hét év óta a legnagyobb áll az OTP Ingatlanpont közleményében.
Napi horoszkóp - február 24 Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
Csehországban tavaly másfél ezer külföldi kért menedéket Csehországban 2017-ben 1450 külföldi állampolgár kért menedéket, 27-tel kevesebb mint 2016-ban - közölte pénteken a cseh belügyminisztérium.

Top hírek:
A romagyilkosságok áldozataira emlékeztek Megemlékezést tartott a tatárszentgyörgyi romagyilkosságok kilencedik évfordulóján a Fővárosi Roma Önkormányzat és az Ide tartozunk Egyesület Budapesten, a Jászai Mari térnél.
A Sörgyári Capriccio rendezője nem szereti a sört 80 éves Jirí Menzel Az Oscar-díjas Jirzi Menzel moziba nem nagyon jár, otthon Stan és Pant néz inkább.
Azonnal frissíteni kell az uTorrentet! Számos súlyos sebezhetőség lapult az alkalmazásban.
Hogy lehet fenyegető jelenség, ha beszélgetni akarunk a minket érintő kérdésekről? Több ezer diák tüntetett a Kossuth téren egy jobb, jövőre felkészítő oktatásért. Szerintük a hatalom már mindenki bérencének bekamuzza őket, csak hogy ne kelljen érdemben reagálni a követeléseikre. Március 15-re újabb tüntetést jelentettek be.
NBA: Hatalmas meccset nyert meg a címvédő Golden State Curry 44 pontot dobott, a Thunder Westbrook dudaszó pillanatában elengedett triplájával győzött.
A Magyar Telekom irodaháza gyulladhatott ki a Huszti úton A tűz az épület földszintjén keletkezett. Senki sem sérült meg.