Gulácsi így búcsúzik el

Gulácsi a harmadik helyet is nagyra értékeli, így búcsúzik a Bajnokok Ligájától.

2017. december 7. 8:45

A cikk folytatása...Friss hírek
Gulácsi így búcsúzik el Gulácsi a harmadik helyet is nagyra értékeli, így búcsúzik a Bajnokok Ligájától.
Rekordot döntött a félvezetők eladása októberben Októberben 37,09 milliárd dollár értékben adtak el félvezetőket szerte a világban.
Trump lángokba boríthatja az arab világot Az Egyesült Államok Jeruzsálemet ismeri el Izrael fővárosának - jelentette be szerdán Washingtonban Donald Trump amerikai elnök, egyúttal közölte, hogy az amerikai nagykövetséget átköltöztetik Tel-Avivból Jeruzsálembe. A döntést egyedül Izrael üdvözölte, az összes többi eddigi reagálás elutasító volt.
Semmi, semmi, csak a szokásos: eltűnt a csomagom a postán
Alapjogokért: A LIBE-bizottságban többségben vannak Soros barátai A meghallgatás tárgya, hogy a magyarországi demokrácia helyzete hogyan alakul. Ez ugyanakkor leginkább a politikai boszorkányüldözés része jelentette ki Kovács István stratégiai igazgató.
Botka látványos intézkedését is eltörölte az MSZP Visszatértek a közmédiába, a volt miniszterelnök-jelölt által meghirdetett bojkottnak vége.

Top hírek:
Bosszú vagy szerelem - 44. rész A bíróság döntött Tahsin sorsáról. Sühan úgy érzi, hogy egy kis távolságra van szüksége ezért elhagyja a várost. Cahide nyomozni kezd a levél és a rajta lévő pecsét után. Cesur eközben végre jó hírt kap, Rifat felébred és az állapota egyre jobb.
A sors útjai - 113. rész Pedro és Amelia összeházasodnak, majd a lakodalomban mindenki tiszteletét teszi az ifjú pár előtt. Még Marianna is aki, csak hogy bosszantsa nővérét fehérben öltözik. Bajkeverő időben oda ér a válogatásra és elbűvöli a marketing cég vezetőjét, Isabella nagy bosszúságára. 
Jóhiszemű idős emberekre specializálódott a szlovákiai rulettkirály J. Balaz egész Magyarországon portyázott, az ebül szerzett pénzt luxusutazásokra költötte.
VV Fanni előre eltervezett gyilkosság áldozata lehet - Erre utalnak a nyomok Már őrizetbe vettek egy férfit, akit VV Fanni meggyilkolásával gyanúsítanak.
Ekkora kígyónak csak horrorfilmekben volna szabad léteznie
Továbbment a Pool, a Sevilla, a Porto és a Sahtar - A Bajnokok Ligája idei utolsó játéknapja percről percre Az utolsó BL-napon megőrültek a csapatok, 33 gól esett 8 meccsen.