Konrád György már megint nem vette be a gyógyszerét: kollaboránssá léptette elő magát

Konrád György, a minden sarokban antiszemita magyarokat vizionáló önsorsrontó ismét szerepelt az ATV-ben, ahol kijelentette, hogy a Jobbik és a baloldal igazából össze is állhatna.

2017. december 7. 9:58

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Közmédia: Valótlanul híreszteltük, hogy Vona titokban elment Jemenbe, egy Szaddám Huszein által pénzelt párt kongresszusára A hirado.hu azt is megalapozatlanul állította, hogy a Jobbik elnöke titkos megállapodást kötött Iránnal. Ki hitte volna?
"A jobbik korrupciós ügye" A hódmezővásárhelyi Jobbik közéleti korrupciós ügye a K'art ügy Szabó Bálint szerint. A károsultakat védő ügyvéd szerint a K'art cégcsoport ahelyett, hogy kifizette volna az alvállalkozói, a helyi Job...
Botrány Vona Gábor fórumán Papírpénzutánzattal dobálták meg Vona Gábort, a Jobbik elnökét csütörtök este pártjának szombathelyi kampányrendezvényén. A pártelnök nem először kerül kellemetlen helyzetbe: néhány napja a müezzin én...
Tömegesen rongálják meg a Jobbik óriásplakátjait Budapesten A Fidesz szerint ők hivatalosan nem szerveznek ilyesmit, ugyanakkor a véleménynyilvánítás e formája bele kell férjen a kampányba.
Jobbik: segítjük a külföldre vándorolt magyarok választási részvételét A Jobbik felhasználóbarát kisokossal segíti a külföldre vándorolt magyarok választási részvételét.
Vitatkoztak a Parlamentben a Stop Soros csomagról, de szavazni nem fognak róla A Jobbik szerint fizikai fájdalmat okoztak a Fidesz érvei.

Havas Henrik megint kapálózik, képtelen felfogni, hogy vége A szexuális zaklatásokkal lebukott balliberális Jobbik-propagandista már senkinek sem kell, mégis megint próbálkozik.
Hazugságbeszéd, Putyin-terv, strómanok így értékeli az ellenzék az Orbán-évértékelőt Nekiesett a miniszterelnöknek az MSZP, a Jobbik, a DK, az LMP és a Momentum is.
Nem nagyon fog belezavarni senki az OrbánVona-plakátcsatába Csak most indult a kampány, de a balos ellenzéket máris kiszorították a klasszikus plakáthelyekről. A Jobbik még Simicskában bízhat. Mindezek miatt erősödhetnek az alternatív és online módszerek.
A Jobbik nem követelne meg nyelvvizsgát az egyetemi felvételihez
Hatalmas a Fidesz előnye, súlyosbodik a Jobbik válsága Az LMP most először utolérte a Jobbikot, drámai helyzetben Vona Gáborék, az MSZP a parlamentbe jutásért küzd.
Botkát megfúrták, Lattmann most ráfordul a Jobbik megnyirbálására A célok között van a Jobbik gyengítése ennyit a kisgazdák csütörtökön színpadra lépő miniszterelnök-jelöltje és a párt egyik vezetője is elismer. A nagy kérdés, hogy van-e Lattmann Tamás ambíciói mö...