Konrád György már megint nem vette be a gyógyszerét: kollaboránssá léptette elő magát

Konrád György, a minden sarokban antiszemita magyarokat vizionáló önsorsrontó ismét szerepelt az ATV-ben, ahol kijelentette, hogy a Jobbik és a baloldal igazából össze is állhatna.

2017. december 7. 9:58

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Róna Péter: Válasz TGM-nek A felhígulás veszélye, szemben az Orbán kormány tényleges politikájával, nem tűnik meggyőző érvnek a Jobbik elutasítása mellett. Vélemény.
Kiáll a számvevőszék által fenyített Jobbik mellett az MSZP képviselője Ujhelyi István semmiben nem ért egyet Vona Gáborral, de szerinte amit a Jobbikkal művel a Fidesz az "putyini-erdogani diktatórikus tempó".
Z. Kárpát Dániel: fel sem merült bennem, hogy lemondjak A politikus múlt héten - éppen a szélsőséges jobbikos megnyilvánulásokkal kapcsolatban -arról beszélt, hogy a Jobbik nem következmények nélküli párt.
Hazánk legnagyobb problémája a fiatalok kivándorlása Magyarország legnagyobb problémája nem az illegális bevándorlás, hanem a magyar fiatalok kivándorlása - vélekedett Vona Gábor, a Jobbik elnöke abban az interjúban, amelyet hétfőn közölt a Mladá Front...
A Jobbikosok leváltanák Vona Gábort Puccsra készülnek Vona Gábor ellen a Jobbik vidéki alapszervezetei. Erről a Ripost ír. A lap beszámolója szerint az elégedetlen jobbikosok pártdokumentumokat és jegyzőkönyveket juttattak el az újság s...
Mese nincs..!” KDNP: Meggyőzés vagy megtévesztés?! MSZP: Emberséget! Jobbik: Az alapellátás jelene és jövője.

Vállalhatatlan kijelentései miatt vált meg a Jobbik Erős Erzsébettől Megvált a Jobbik Erős Erzsébettől, a párt nyugdíjas tagozatának alelnökétől a vállalhatatlan kijelentései miatt. Ezt a párt alelnöke jelentette be egy tévéinterjúban.
Romák szavazatát kérte Vona Gábor Karcagon? Többségében romák előtt tartott beszédet Vona Gábor, a Jobbik elnöke és Lukács László országgyűlési képviselő Karcagon. Az M1 stábja nem forgathatott az eseményen. Az egyik résztvevő viszont azt mondt...
Kirúgják a Jobbik főnyugdíjasát? Újabb Jobbikos szidta a zsidóságot. Ezúttal Erős Erzsébet, a Jobbik nyugdíjas tagozatának alelnöke fejtette ki a véleményét a zsidóságról. Z.Kárpát Dániel a Jobbik alelnöke azt mondta, nem zárja ki an...
Rémhírterjesztés miatt feljelentést tesz a Jobbik szóvivője Rémhírterjesztés miatt feljelentést tesz Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivője azon kormánytagok és fideszes politikusok ellen.
Vádemelés várható a jobbikos KGBéla ügyében Befejeződött a nyomozás Kovács Béla, a Jobbik EP-képviselőjének büntetőügyében - közölte a Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) hétfőn az MTI érdeklődésére.
A Jobbikot ekézi az MSZP-s politikus új mozgalma A Radikális Európai Demokraták szerint átverés a Jobbik néppártosodása.