Megmutatták a kéthetes zsiráfcsikót - Fotók!

A "csöppség" debreceni állatkertben született.

2017. december 7. 11:59

A cikk folytatása...Friss hírek
Lila pizsamában, pisztollyal az oldalán rohant a repülőhöz A Pearl Harbor-i támadásra figyelmeztető futárt letartóztatták, a katonák robbanások hangjára ébredtek. Volt pilóta, aki pizsamában rohant gépéhez, hogy felvegye a harcot.
Videón, ahogy elviszik a feleségét kútba lökő budakalászi gyilkost Egy kesztölci házban, kedden fogták el a rendőrök a most 60 éves férfit.
Büszke a kormány a magyar növekedésre, de a régiónknak csak a hátát nézzük Hiába a meglepően jó magyar növekedési adat, a régiónkhoz képest gyengébben teljesít a gazdaságunk.
Több mint tízezren tüntetnek Katalónia függetlenségéért Brüsszelben Több mint tízezren vonultak utcára a belga fővárosban Katalónia elszakadását követelve.
A magyar barlanglakásokban 400 évig éltek, még ma is van néhány lakójuk - Noszvaj különlegessége Mutatjuk a noszvaji pocem lakásait kívülről és belülről is.
Hűtőt akart vásárolni? Karácsonyi ajándékot kaphat a kormánytól Többszörösére emelte az NFM a támogatási keretet az Otthon melege pályázatnál.

Top hírek:
Bosszú vagy szerelem - 44. rész A bíróság döntött Tahsin sorsáról. Sühan úgy érzi, hogy egy kis távolságra van szüksége ezért elhagyja a várost. Cahide nyomozni kezd a levél és a rajta lévő pecsét után. Cesur eközben végre jó hírt kap, Rifat felébred és az állapota egyre jobb.
A sors útjai - 113. rész Pedro és Amelia összeházasodnak, majd a lakodalomban mindenki tiszteletét teszi az ifjú pár előtt. Még Marianna is aki, csak hogy bosszantsa nővérét fehérben öltözik. Bajkeverő időben oda ér a válogatásra és elbűvöli a marketing cég vezetőjét, Isabella nagy bosszúságára. 
Pluszpénzt kap Carrie Bradshaw és Törpapa magyar hangja Az Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület (EJI) 2017-ben először fizetett jogdíjat azoknak a színészeknek, akik tévé- és animációs sorozatok szinkronjának elkészítésében dolgoztak.
Tizenöt góllal nyert a Ferencváros az ob I-ben A Kaposvár hazai medencében győzte le az UVSE csapatát.
Az áron aluli szerződés is tiltott pártfinanszírozás A 2014 óta lévő szabályozásra figyelmeztet a Számvevőszék.
Bemutatták Kisláb csontvázát Ez a legteljesebb és az egyik legrégebbi Australopithecus csontváz.