23 évesen felakasztotta magát August Ames, a népszerű pornósztár

A két pornó Oscar-díjjal jutalmazott színésznő holttestét kaliforniai otthonában találták meg.

2017. december 7. 12:40

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Jared Leto küzd és gyilkol is azért, hogy a jakuza tagja lehessen Előzetest kapott az Oscar-díjas színész főszereplésével közelgő The Outsider című thriller, amelyet a Netflix készít.
Szombaton mutatják be az Oscar című darabot a Thália Színházban Az évad utolsó premierjeként szombaton mutatja be a Thália Színház Claude Magnier Oscar című vígjátékát Nagy Viktor, Gubás Gabi, Bán Bálint és Szabó Győző főszereplésével, Vida Péter rendezésében.
Jennifer Lawrence szexistának tartja azokat, akik a ruhája miatt kritizálják Szedjétek össze magatokat! - üzente az Oscar-díjas színésznő.
Sokszínű élővilágot talált az Antarktisz vizeinek mélyén Virágzó tollkoralloknak, koralloknak, polipoknak és szivacsoknak is életteret biztosító érzékeny ökoszisztémát találtak az Antarktisz körüli vizek mélyén, egy eddig feltáratlan területen közölte kedd...
Jennifer Lawrence balliberális politikai aktivista lesz Harvey Weinstein egyik kedvenc színésznője, az Oscar-díjas Jennifer Lawrence egy évre hátat fordít Hollywoodnak, és filmezés helyett a Represent.Us szervezetnél azért dolgozik majd, hogy a fiatalok ak...
Londonból köszöntette a 80 éves Szabó Istvánt az Oscar-díjas, világhírű színésznő

Szabó István 80 éves Máig a legsikeresebb magyar filmrendező, Oscar-díjas, többszörös Európa filmdíjas, Cannes-i díjnyertes. Sok világsztárral dolgozott együtt, Glenn Close-zal, Ralph Fiennesszal, Rachel Weisszel, Helen M...
Szabó Istvánt köszönti a közmédia Szabó István Oscar-díjas magyar filmrendező 80. születésnapja alkalmából a Duna Televízió és az M5 is a rendező filmjei közül válogat a következő hónapokban.
Budapesten köszöntötték Szabó István filmrendezőt 80. születésnapja alkalmából köszöntötték az Oscar- és Kossuth-díjas magyar filmrendezőt: Szabó Istvánt. Tisztelői és művészkollégái ünnepelték csütörtökön a művészt. Szabó István február 18-án ünnepl...
A bosszú hozza őket össze újra? Erre készül Jennifer Aniston és Brad Pitt Kitörhet a botrány az Oscar-gálán.
Egyre többen fedezik fel Magyarországon az idei Oscar-jelölt hazai alkotást A Testről és lélekről visszakerült a mozikba, és egyre többen nézik meg.
Uwe Boll plágiummal vádolja a Fantomszál rendezőjét A BloodRayne, A király nevében és a Postal filmek Oscar-nem-nyertes, látnoki erejű rendezője, Uwe Boll szerint Paul Thomas Anderson bosszút akart állni rajta.