Nagy pénzszórásba kezdett a kormány, és hol van még a választás?

Egyetlen hónap alatt 220 milliárd forinttal nőtt a hiány, az egész évben már 1639 milliárdos mínusznál járunk.

2017. december 7. 13:12

A cikk folytatása...Friss hírek
Vezetékes vízkár és a vihar okozza a legtöbb lakáskárt A leggyakrabban előforduló lakásbiztosítási kárkifizetéseket a vezetékes vízkár okozta károk pótlására - átlagosan 49 000 Ft -, a legnagyobb összegű a tűz és robbanáskor keletkezett károkra - átlagosan 569 000 Ft-, valamint villámcsapás kapcsán tett bejelentésekre - átlagosan 214 000 Ft- teljesítette a Genertel.
Ismeretlen cégek, amik uralják a világ lakáspiacát Számos vállalkozás alkalmas rá, hogy franchise formában működjön, az egyik legtipikusabb ágazat azonban az ingatlanszektor, ahol mind Magyarországon, mind külföldön gyakori ez a cégforma. Az...
A brit kormány is ultimátumot kapott Brüsszeltől A sokadik határidő közeleg, megoldás még mindig nincs.
Van már lendület a kakaóban? A technikai kép alapján majd 1800 dollár közelében lesz érdemes felszedni a porból a kakaót.
Több mint 100 millió forintot fizethet, mert tikos befektetési tippeket kapott a férjétől 400 ezer dollárt, forintba átszámolva több mint 100 milliót fizethet az a portfóliómendzserként dolgozó hölgy és cége, amely az értékpapírtörvényt megszegve bizalmas befektetői információkat kapott a...
Nagy pénzszórásba kezdett a kormány, és hol van még a választás? Egyetlen hónap alatt 220 milliárd forinttal nőtt a hiány, az egész évben már 1639 milliárdos mínusznál járunk.

Top hírek:
Pluszpénzt kap Carrie Bradshaw és Törpapa magyar hangja Az Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület (EJI) 2017-ben először fizetett jogdíjat azoknak a színészeknek, akik tévé- és animációs sorozatok szinkronjának elkészítésében dolgoztak.
Mennyi mézet termel Magyarország? Méztermelés Magyarországon, tonna
RKK pályázat A program célja, hogy megerősítse és támogassa azokat a civil szervezeteket, informális csoportokat, amelyek aktívak a környezetükben tapasztalható, a helyi lakosságot közvetlenül érintő problémák kezelésében. A pályázók az elnyert támogatást aktuális és konkrét problémák kezelésére, reálisan teljesíthető célok elérésére, közösségi összefogással megvalósuló tevékenységek finanszírozására fordíthatják.
Alapkezelőbe szállt be Mészáros cége A Diófa Alapkezelő lett az új "szerzemény".
London nem ért egyet Trump döntésével Theresa May brit miniszterelnök közlése szerint London nem ért egyet Donald Trump amerikai elnöknek azzal a döntésével, hogy az Egyesült Államok elismeri Jeruzsálemet Izrael fővárosaként, és áthelyezi nagykövetségét Tel-Avivból Jeruzsálembe a város végső státuszáról szóló megállapodás előtt.
Kiszámolták, mennyit repülünk majd jövőre A Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) legfrissebb adatai szerint a világ összesített GDP-jének egy százalékát, 861 milliárd dollárt költhetnek világszerte légiutazásra 2018-ban. A montreáli...