Nagy pénzszórásba kezdett a kormány, és hol van még a választás?

Egyetlen hónap alatt 220 milliárd forinttal nőtt a hiány, az egész évben már 1639 milliárdos mínusznál járunk.

2017. december 7. 13:12

A cikk folytatása...Friss hírek
Monacóban is csalók környékezték meg a helyi elitet A miniállamban sem lehet könnyű politikusnak lenni.
Az EU-pénzek felfüggesztésével büntetnék Magyarországot Az EP költségvetési ellenőrző bizottsága az atombombaként emlegetett 7. cikkelynél is húsbavágóbb szankciót vár el.
Nagy a baj a kisebb boltokban: hiába emelkednek a bérek A folyamatban lévő digitalizáció is a nagyobbaknak kedvez....
Nem fosztogatnak, hanem osztogatnak - Csakugyan felesleges a számháború az uniós tőkeszivattyúról (Észrevételek Zsadányi István írásához) Folytatódik a Piketty-vita. A neves közgazdász blogbejegyzése nyomán kialakult diskurzusban Zsadány István több ponton kritikával illette Oblath Gábor...
Lakóépületbe zuhant egy kisrepülő Összesen tíz ember veszítette életét a szerencsétlenségben.
A BDO fordulatra számít idén az M&A piacon 2017-ben világszerte 7963 közepes méretű összeolvadási és felvásárlási (M&A) tranzakciót hajtottak végre, összesen 682 milliárd dollár értékben. Ez volumenben 5,4 százalékos, míg összértékben 5 százalékos visszaesést jelent az egy évvel korábbi adatokhoz képest. A kilátásba helyezett tranzakciók száma ugyanakkor folyamatosan növekszik, ami arra utal, hogy az előző évet terhelő politikai bizonytalanságok elmúltával az idei évben ismét növekedő pályára állhat az M&A piac.

Top hírek:
Kinevezték az ukrán jegybank új elnökét Jakov Szmolijt nevezte ki csütörtökön a kijevi parlament az ukrán jegybank új elnökévé, támogatva Petro Porosenko államfő előterjesztését.
A szlovén kormányfő lemondása nem okoz jelentős változást Miro Cerar szlovén kormányfő előző napi lemondása nem okoz jelentős változást az országban - vélekedtek egyöntetűen a szlovén lapoik csütörtöki kommentárjaikban.
Vádalku jöhet a Czeglédy-ügyben? Budai Gyula az Echo Tv péntek esti adásában beszélt arról, hogy a Czeglédy-ügyben folyó eljárás egyik kulcsfigurája jelen volt, amikor Czeglédy Csaba pénzt adott át Kunhalmi Ágnesnek. Az eljárásban érintett meg nem nevezett személy Budai szerint ezt igazolni is tudja, hamarosan az is kiderülhet, hogy kiről van szó.
"Nem a demokráciába tartunk" Kínában ismét az uralkodó párt forradalmi jellegét hangsúlyozzák, és a magáncégeknél is pártszervezeteket kell alapítani sorolja a friss fejleményeket Hszü Cseng-kang közgazdász, aki szerint visszaállhat az egyszemélyi vezetés.
A szamárzselé miatt vágják le az állatokat Ipari módon szolgálják ki a növekvő kínai igényeket, miközben az állatvédők őrjöngenek.
K&H: Autóvásárlásra, lakásfelújításra és hitelkiváltásra használjuk a személyi hiteleket A személyi hitelek esetében a K&H Bank a piaci átlagot jóval meghaladó bővülést ért el tavaly, a folyósított személyi hitelek 68 százalékkal 24 milliárd forintra emelkedtek 2017-ben - közölte a pénzintézet az MTI-vel.