Szögi Lajos családja egy fityinget sem látott a kártérítésből

Tizenegy éve, 2006 októberében szörnyű lincselés történt Olaszliszkán. Szögi Lajos pedagógust - gyermekei szeme láttára - a helyi cigányok halálra verték.

2017. december 7. 12:58

A cikk folytatása...Friss hírek
Újabb zsíros falatot szerzett a pécsi trafikkirály A baranyai NER-lovag most egy hotelt nézett ki magának a pécsi belvárosban.
Egyesek galamboknak olyan absztrakt fogalmaik vannak térről és időről, hogy nekem vannak ismerőseim, akik nem látják annyira a dolgokat, mint ők TÉR=IDŐ? BURUG=BURUG!!!
Németh szerint Szél pletykaközponttá változtatná a nemzetbiztonsági bizottságot Igaz, a Fidesz alelnöke hazudta korábban azt, hogy a Soros-hálózat vizsgálatára utasította a szolgálatokat.
Válságtanácskozás a Jobbikban Lehet, hogy egyetlen fillér nélkül kell nekivágniuk a 2018-as választási kampánynak.
Emlékszel a Télapu gyereksztárjára? Ilyen sármos pasi lett - Fotó Hol van már a kis Charlie Calvin...
Diktatúrák, autriter rezsimek diplomatáival vizsgálja a rendszerváltást Lezsák Sándor Az állami pénzekkel rendre kitömött Lakiteleki Főiskola páros lábbal ugrál 1989 emlékén - a legproblémásabb országok diplomatái értékelik majd tudományosan a magyar rendszerváltást.

Top hírek:
Bosszú vagy szerelem - 44. rész A bíróság döntött Tahsin sorsáról. Sühan úgy érzi, hogy egy kis távolságra van szüksége ezért elhagyja a várost. Cahide nyomozni kezd a levél és a rajta lévő pecsét után. Cesur eközben végre jó hírt kap, Rifat felébred és az állapota egyre jobb.
A sors útjai - 113. rész Pedro és Amelia összeházasodnak, majd a lakodalomban mindenki tiszteletét teszi az ifjú pár előtt. Még Marianna is aki, csak hogy bosszantsa nővérét fehérben öltözik. Bajkeverő időben oda ér a válogatásra és elbűvöli a marketing cég vezetőjét, Isabella nagy bosszúságára. 
Kézi-vb: Dánia megizzadt a brazilok ellen Eduarda Amoriméknak még küzdeniük kell a továbbjutásért.
Tizenöt góllal nyert a Ferencváros az ob I-ben A Kaposvár hazai medencében győzte le az UVSE csapatát.
Bemutatták Kisláb csontvázát Ez a legteljesebb és az egyik legrégebbi Australopithecus csontváz.
Pluszpénzt kap Carrie Bradshaw és Törpapa magyar hangja Az Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület (EJI) 2017-ben először fizetett jogdíjat azoknak a színészeknek, akik tévé- és animációs sorozatok szinkronjának elkészítésében dolgoztak.