A brit kormány is ultimátumot kapott Brüsszeltől

A sokadik határidő közeleg, megoldás még mindig nincs.

2017. december 7. 13:20

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Magyar Idők: A Helsinki Bizottság módszeréhez hasonlót javasolt az EU bírósága Csaknem százhúszmillió forintot kapott Brüsszeltől az objektív szavahihetőség-vizsgálattal összefüggő kutatásra és menekültügyi képzések lebonyolítására a Nyílt Társadalom Alapítványok hálózatának fiz...

Friss hírek
A phjongcshangi téli olimpia szombati győztesei A phjongcshangi téli olimpia szombati versenynapjának győztesei:
Sorra mondják fel a fegyverlobbival kötött együttműködéseiket az amerikai cégek A floridai mészárlás után nagyon ciki lett mindenki, akinek köze van a fegyverszövetséghez.
D.A.S. JogSzerviz: állatvédelem a hatályos magyar jogban Magyarországon lassan tizenöt éve számít bűncselekménynek az állatkínzás, ezt megelőzően szabálysértésnek minősült.
Itt a figyelmeztetés: az Északi-sarkon melegebb lesz, mint Magyarországon Elsőfokú figyelmeztetés lép életbe....
IKEA Pop-up bemutatüzletek és terjeszkedés Az IKEA Magyarország a 2017-es pénzügyi évet kimagasló bevétellel, 61 milliárd forintos forgalommal zárta, illetve hosszú előkészület után, nyáron megnyitotta harmadik magyarországi áruházát Soroksáron. Erről és egyéb eredményeiről, illetve terveiről számolt be az IKEA vezetősége tegnapi sajtótájékoztatóján.
906 milliót ért ez az öt szám a lottón, valaki el is vitte A sorsoláson az alábbi számokat húzták ki. Egy telitalálatos van.

Öt éve még migránsbarát programokra kunyerált Brüsszeltől" a kormány Kérünk szépen pénzt "migránshátterű civil szervezetek megalakítására és a lakosság befogadó szemléletét ösztönző programokra" - üzentük 2013-ban.

Top hírek:
Javította pénzügyi helyzetét az International Airlines Group Javította pénzügyi helyzetét a British Airways, az Iberia, az Aer Lingus, valamint a Vueling és LEVEL légitársaságok tulajdonosa, az International Airlines Group (IAG) 2017-ben az előző évihez képest.
452 ezer magyarnak kell hétfőig adót bevallani: mutatjuk, köztük vagy-e Ez nem a május végi határidő előrehozása....
Jobban képben van, mint Bill Gates? A milliárdos eléggé mellé lőtt a bolti áraknak. Önnek jobban megy?
Csehországban tavaly másfél ezer külföldi kért menedéket Csehországban 2017-ben 1450 külföldi állampolgár kért menedéket, 27-tel kevesebb mint 2016-ban - közölte pénteken a cseh belügyminisztérium.
A hideg kiráz, ha megnézed, hogy mit tudnak már ezek a robotok Bámulatos és egyben ijesztő, hogy mire képesek a mai robotok. Mozgáskoordinációjuk elképesztő, teherbírásuk, sebességük irigylésre méltó. Van, amelyik 10 méterre képes felugrani, van, amelyik több...
A dúsgazdag, aki leválthatja Theresa Mayt Jacob Rees-Mogg a Brexit elszánt harcosa, olyan konzervatív, aki egyik gyermekének sem cserélte a pelenkáját, mert ha ezt tenné, megsértené a dadust.