Emlékszel a Télapu gyereksztárjára? Ilyen sármos pasi lett - Fotó

Hol van már a kis Charlie Calvin...

2017. december 7. 13:37

A cikk folytatása...Friss hírek
Elfeledkezett Böczögő Dorináról a világ legdögösebb tornásznőit rangsoroló The Richest Időről-időre összeállítják a világ legszexisebb tornászlányainak listáját a hozzértők. Meglepetésünkre az erre vállalkozó The Richest "szakértője" a mi Böczögő Dorinánkat kihagyta a sorból.
Pénzt vagy éveket! - II. évad 17. adás 1. rész Kunovics Katinka és Völgyi Zsuzsi próbálta megtippelni az idegenek korát, illetve leginkább Zsuzsira hárult ez a feladat, hiszen Katinka nem hozta el a szemüvegét, így távolra nem látott kristály tisztán. Ennek ellenére, remekül haladtak előre a Romantic énekesnői.
Völgyi Zsuzsit és férjét bezárták első randijukon egy parkolóba Évekkel ezelőtt randizott az énekesnő egy fiúval, ám végül egyikük sem tudott távozni a helyszínről... Az illető egyébként 15 évvel később Zsuzsi férje lett...
Nem mindennapi szindrómában szenved Völgyi Zsuzsi Nekem nincs arcmemóriám - vallotta be Völgyi Zsuzsi, aki utána olvasott bajának és rájött, hogy ez egy szindróma, az arcvakság. Ő még olyan embereknek az arcára sem emlékszik, akikkel hetente találkozik, vagy akik ott voltak az esküvőjén...
Óriási esés! Kunovics Katinka eltűnt a színpadról! A legtöbb baleset a Romatic együttes életében Kunovics Katinkával esett meg. Egyszer fenéken ˝jött le˝ a lépcsőkön, de volt, hogy beesett a színpad mellé...
Enyedi Ildikó: Azt hittem, egy fesztiválra se jut el a filmem Kedden folytatta megérdemelt menetelését Enyedi Ildikó Testről és lélekről című filmje. Miután 2017-ben megnyerte a Berlini Nemzetközi Filmfesztivál fődíját, az Arany Medvét, már sejteni lehetett: a mozi nem marad észrevétlen a nemzetközi porondon. Kedden pedig kiderült: Oscar-díjra is esélyes. Bekerült ugyanis a legjobb öt közé az idegen nyelvű filmek kategóriájában.

Top hírek:
Menesztették a népszerű magyar műsorvezetőt - Váratlanul szűnt meg 2 műsora Kadarkai Endre mindkét műsora megszűnik a Story TV-n.
Végzetes svédasztal: mérgezett vacsorát adtak a magyaroknak Thaiföldön Súlyos ételmérgezésbe halt bele egy magyar turista, miután svéd­asztalos vacsoráját elfogyasztotta a thaiföldi üdülőparadicsom, Pattaya egyik luxusszállójában. A holttestet egyelőre nem hozhatják haza. 
Féktelenül - vasárnap 21.35 Ajánló - Szereplők: Keanu Reeves, Sandra Bullock, Dennis Hopper, Jeff Daniels, Joe Morton
10 étel, ami pótolja a káliumot: csökkentik a vérnyomást és a fáradékonyságot Természetes forrásból pótolható a szükséges napi mennyiség.
Vonzza a bulizó fiatalokat a balatoni szellemkastély Rémes állapotban van az egykor szebb napokat is látott balatoni kastély. A területet birtokba vette a növényzet, az épület annyira romos, hogy életveszélyes megközelíteni. Ez nem riasztja vissza a kísértethistóriák kedvelőit. Legenda ugyanis akad bőven, csak pénz nem a felújítására. Balatonederics határában áll a Fekete-kastély, de a 71-es útról az épületet a sűrű növényzet és fák teljesen eltakarják.
Börtönbe kerülhet Shakira? Súlyos hibát követett el Az énekesnő kész szembenézni a következményekkel.