Elkészült a Google Chrome 63

Az androidos verzió terjesztését kezdte meg először a Google.

2017. december 7. 13:22

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
3 gigawatt megújulót használ a Google Szélenergiából és napenergiából egyik nagyvállalatnak sincs nagyobb kapacitása.
Rémisztő androidos kártevőt talált a Google A Play Áruházban bújt meg, és még a Facebookhoz is hozzáfért a kártevő.
Ilyen még nem volt: jobban érdekli a világot a bitcoin, mint Trump Bő egy nap leforgása alatt ötödével zuhant a bitcoin dollárban mért árfolyama ma estig, ami immár világszerte tényleg rengeteg embert érdekel, mivel a Google adatai szerint múlt héten először fordult....
Önt is zavarja, ha mások belenéznek a mobiljába? Akkor a Google újdonságának örülni fog A Google mesteréges intelligenciájának egy igazán hasznos felhasználási módját találták ki: a mobil jelezhet majd, ha használat közben a tulajdonosán kívül más is nézegeti a képernyőt.
Intelligenssé tenné szolgáltatásait a Google Vezető mesterséges intelligencia szakértőket vett fel a keresőcég, akiknek az eredmények elmagyarázása is feladatuk.
Youtube-mobilokon gondolkodik a Google Egyelőre szinte biztosan csak ötletszinten léteznek az eszközök.

Tudja, hogy igazából kié az ön Facebook-fiókja? Ne legyen olyan biztos a válaszban Ki birtokolja a Facebook-, Google-, Instagram- és Twitter-profiljainkat és a hozzájuk tartozó személyazonosságunkat: a szolgáltató vagy mi? Kinek a feladata ezek védelme? Hogyan lehet megvédeni a fió...
EU-adó az IT-óriásokra - nő az ellenállás Egyre több tagállamnak nem tetszik a multinacionális internetes társaságok, például az Amazon, a Facebook vagy a Google tervezett megadóztatása.
786 kalózoldalt blokkoltak az oroszoknál a keresők Többek közt a Google is kénytelen cenzúrázni a keresési találatait.
Oroszország megfenyegette a Google-t Az álhírek ellen küzdő cég visszaszorítaná az orosz propagandát, az oroszok szóltak, hogy nem kéne.
A Google elől lehetetlen elbújni Legalábbis ha Androidot használ az ember.
24 000 önvezető Volvót rendelt az Uber Együtt fejlesztették a technológiát, a Google szerint tőlük lopták.