"Ez csapda, nem egyezkedünk" - üzenik az ÁSZ-bírság ügyében haladékot ígérő Vargának

Haladékot ígért a miniszter az Állami Számvevőszék által megbüntetett pártoknak, de az egyelőre nem világos, mi lesz azokkal, akik nem hajlandók tárgyalni az adóhatósággal. Megkerestük a megbüntetett pártokat, csapdát vagy lehetőséget látnak-e Varga ajánlata mögött.

2018. január 10. 12:36

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Orbán lecserél néhány minisztert. De kiket? Vége lehet a csúcsminisztérium rendszernek. Vargának. Szijjártónak nincs miért aggódnia.
Varga Izabella 45 évesen is bikinis bombázó - Címlapon mutatta meg magát Varga Izabella családjával wellness-pihenésen lazított.
Súlyos sérülés miatt szertefoszlottak a magyar motokrossztehetség álmai Varga Mimó Imre nem tudja elkezdeni a hazai bajnokságot.
Eltemették Demján Sándort A kormány nevében búcsúzó Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter hangsúlyozta, hogy Demján Sándor a magyar gazdaságtörténet meghatározó alakja volt, modern gazdasági személetet képviselt.
Rendkívül magas részvételi arány mellett zajlott a 2018-as parlamenti választás - a nap hírei Lemondásokat jelentettek be az ellenzéki pártok vezetői. Egy éven belül ellenőrzi a kampányidőszakban felhasznált pénzeket az Állami Számvevőszék.
Varga Mihály: közös döntést kell hoznunk

Böde Dániel klasszisa három pontot ért a Fradinak Varga Roland is betalált a Mezőkövesdnek, növelte előnyét a góllövőlistán.
Kitartóan sunyít Varga Mihály minisztériuma De legalább Tarlós Istvánnal párhuzamosan csinálja.
Pénzt is kiszagolnak a NAV kutyái Nemcsak a cigaretta és a kábítószer, hanem már a bankjegyek kiszagolására is képesek a NAV kutyái. Négy kutya is sikeres vizsgát tett, mindannyiuknak különféle rejtekhelyekről kellett megkeresniük a s...
A hatékony közigazgatás erősíti a versenyképességet A hatékony közigazgatás erősíti a versenyképességet, az eddig elért eredmények a jövő növekedésének alapjait teremtették meg - mondta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter szerdán Budapesten, a Közbe...
Így húsvétozott Nyírlúgoson Dzsudzsák Balázs - kép Vele volt a Fradiból Varga Roland is.
8586 méter a cél, oxigénpalack és teherhordók nélkül Elindult a Kalifa Himalája Expedíció keretében Varga Csaba erdélyi magyar hegymászó, hogy az előzetes tervek szerint május közepén megmássza a Himalája harmadik legmagasabb hegycsúcsát, a 8586 méteres...