Felgyújtottak egy 14 éves, mozgáskorlátozott lányt

Az indiai gyereket annak a lánynak a rokonai ölték meg, akivel testvére összejött. Megverték, majd benzinnel locsolták le, és meggyújtották.

2018. január 11. 15:28

A cikk folytatása...Friss hírek
Kitart a felhős és borús idő Általában erősen felhős vagy borult lesz az ég.
Békaember leszek Tombol körülöttünk az abszurd humor, kínunkban röhögünk, és amikor a közeljövőre sandítunk, TASZ-os békaembereket látunk kikászálódni a vízből.
Baltával sebesített meg többeket egy tinédzser Szibériában Egy tinédzser baltával sebesített meg többeket az Oroszországhoz tartozó Burjátföld székvárosa, Ulan-Ude közelében fekvő egyik település iskolájában.
A mi kis agymosodánk A sötét oldal harcmodorának egyik jellemző eszköze: magához hasonlatossá tenni az ellenséget. Nos, a Fidesz e téren már elkönyvelhet néhány sikert.
Gond volt: Kényszerleszállást hajtott végre egy maláj gép, ezúttal a sivatag közepén A turbulenciába került utasszállító utasai hangos kopácsolásra lettek figyelmesek, a furcsa hangot később mások is megerősítették. A Malaysia Airlines Sydneyből Kuala Lumpurba tartó járata végül az ausztrál sivatag kellős közepén kényszerült landolni.
Uzsorások markában A nem fedezett árfolyamkockázattal működő lakossági devizaalapú hitelek uzsorás hitelnek számítanak.

Top hírek:
Magyar Hírlap: Elégedetlenkedik az MSZP-tagság Súlyos bizonytalanságot idéztek elő az MSZP-ben a pártvezetés háttérmegállapodásai. Ha a párt közös logó alatt indulna szövetségeseivel a választáson, nem biztos, hogy a tizenöt százalékos parlamenti küszöböt megugraná írja a napilap.
Szétlopta főnöke borgyűjteményét egy Goldman Sachs-beosztott 1,2 millió dollárnyi kárt okozott.
Leisztinger nagy erdélyi beruházásáról beszélnek, de szerinte nincs szó ilyenről Román lapértesülés szerint a magyar nagyvállalkozó tulajdonába került Szatmárnémeti legismertebb épülete, az évek óta egyre csak pusztuló Dacia szálló. Leisztinger Tamás szerint a román lapok állítása nem igaz.
Nem baj, ha filmezlek, amikor bánt téged? Maris tíz évig volt rabszolga Budapesten. Verték, dolgoztatták, az összes pénzét elvették. Egy nő fogságban címmel dokumentumfilm készült róla, ami bekerült az amerikai Sundance Fesztivál versenyprogramjába. Magyar filmmel most először történt ilyen.
Kéri: Orbán azért szakított Simicskával, mert politikai hatalmát látta veszélyben Az általánosan olvasható magyarázatoktól némileg eltérő olvasattal állt elő Kéri László politológus a G-naphoz vezető okokról.
Horvát és norvég siker a kézi Eb középdöntő első napján A Telekom Veszprém és a Balatonfüredi KSE játékosa is eredményes volt.