Letöltendő börtönt kért az ügyész Oszter Sándorra

Négy év hét hónap letöltendő börtönbüntetést kért Oszter Sándorra az ügyészség.

2018. január 12. 6:39

A cikk folytatása...Friss hírek
Fidesz: a Gyurcsány-párt jelöltjei Magyarország ellenfelei A Gyurcsány-párt jelöltjei nem a kormány, hanem Magyarország ellenfelei - reagált a Fidesz szombaton az MTI-nek eljuttatott közleményében Gyurcsány Ferenc (DK) nyilatkozatára
Felborult egy gépkocsi Újpesten A balesetben ketten megsérültek.
Pénzköltés a parlamentben: a legtöbb szerződést a Jobbik kötötte A 168 Óra kikérte a pártok 2017-es költéseit.
Orbán tanácsadójának fogalma sincs, mikor fogadja főnökét Trump, de az új amerikai nagykövet nyárra érkezhet meg Megyesy Jenő is csak azt mondta, amit az Orbán-kormány tagjai: igazán most nem is fontos nekik a Trump-találkozó. Persze dehogynem, csak Trump nem áll kötélnek.
Célhoz értek az adományok Keszthelyen hatodik éve koordinálja a keszthelyi Golgota gyülekezet, a hazánkban a Baptista szeretetszolgálat által szervezett Cipősdoboz akciót, melynek eredményeként idén 77 cipősdoboz került rászoruló gyermekkezekbe a Keszthelyi Család- és Gyermekjóléti Központ segítségével.
Féltékenységből gyilkolt már 22 évesen az apjával végző tornyospálcai férfi A rendőrség megerősítette, hogy egy 2003-as brutális gyilkosság elkövetője gyilkolt ismét, most a saját apjával végzett.

Top hírek:
Négyen megsérültek egy balesetben Tázláron Az egyik jármű egy villanyoszlopnak csapódott, de nem történt áramkimaradás a faluban.
Próbálja ki! Meg tudna oldani egy középiskolai felvételit? Tud annyit mint egy 10-12 éves? Magyar és a matek feladatok részleges hasonulással és vizes vb-vel.
Féltékenységből gyilkolt már 22 évesen az apjával végző tornyospálcai férfi A rendőrség megerősítette, hogy egy 2003-as brutális gyilkosság elkövetője gyilkolt ismét, most a saját apjával végzett.
Újvidéki hideg napok Az 1944-es – revansnak mondott – szerb vérengzések beismerésére a magyar-szerb viszony közelmúlti rendezéséig kellett várni.
Hamarosan vádat emelnek a veronai buszbaleset ügyében Két hónapon belül vádat emel az olasz ügyészség az egy éve történt tragédia ügyében - írja a Magyar Nemzet, amely szerint egy illegálisan buszba szerelt pót benzintartály berobbanássa változtatta tűzcsapdává a járművet.
Mérgezik a kutyákat Szegeden Az elmúlt két évben több nagyobb testű kutyát mérgeztek meg a szőregi városrészben.